Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kleopatra Beach Hotelli

Kausi:

Rento täyshoitohotelli Kleopatra-rannalla
Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla rantakadun varrella. Hotellilla oma ranta (nro 16) jossa baari (virvoitusjuomat ja välipala sis. ai-ohjelmaan) ja maksulliset aurinkotuolit ja -varjot. Ilmaisia palveluja on pieni kuntosali (6 laitetta) ja pöytätennis. Hotellilla myös maksullisia palveluja kuten kampaamo, sauna, hamam (sisäänpääsy ilmaista) ja biljardi. Hotellilla useampi baari ja ravintola myös A la carte - ravintola (lisämaksullinen). Sesonkiaikaan ajoittain iltaohjelmaa, jopa 2 krt/vko. Kaksi allasaluetta, jyrkät portaat välillä. Allasalueella erilliset lastenaltaat, vesiliukumäki (ikä 11v., pienten lasten tulee olla vanhempien valvonnassa), allasbaari, ilmaiset aurinkotuoleja ja -varjoja. Alku- ja loppukaudesta allaspalveluissa rajoituksia.

Huoneet
Lämpimin sävyin sisustettuja huoneita, joissa laattalattia, minibaari (tyhjä), parveke ja kylpyhuoneessa suihkukaappi. Maksullinen tallelokero. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.

Yleistä
Virallinen luokitus 4*. Rakennettu 1998, vuonna 2007 hotelliin lisättiin viereinen Princess-puoli. Hotellin C-rakennus uusittu 2012, A-rakennuksen huoneet 2013. Kolmessa 5-7 -kerroksisessa rakennuksessa yhteensä 208 huonetta, hissit. Allasalueen välissä todella jyrkät portaat.

Hintaan sisältyy all inclusive-paketti, joka sisältää päivän ateriat, välipaloja, paikallisia juomia sekä muita palveluja erillisen ohjelman mukaisesti.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

VASTAANOTTOPALVELUT

  • Internetyhteydet ( Wifi koko hotellissa )
  • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )

UIMA-ALTAAT

  • Vesiliukumäkiallas
  • 2 lasten allasta
  • Ulkouima-allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Atatürk Caddesi, Otogar girisi No:1 07400 Alanya

Telephone

:0090 242 512 80 91

Fax

:0090 242 512 80 92