Turkki - lomat, lennot, hotellit

Turkin matkat seitsemään hienoon lomakohteeseen rannikolla

Turkin matkailu on ollut suuressa suosiossa jo monien vuosien ajan. Turkki tarjoaa sinulle ikimuistoisen loman ainekset, joista sinä vieraana varmasti nautit. Turkki tarjoaa sinne matkustaville upeita elämyksiä ja hyvää palvelua. Detur tarjoaa lomamatkoja seitsemään erilaiseen lomakohteeseen Turkin rannikolla. Kaikissa lomakohteissa on omat erityispiirteensä, joista kerromme tarkemmin näillä nettisivuilla.

Matkailijalle Turkki tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa

Turkin luonnon, harvinaisen runsaan kasviston ja eläimistön suojelemiseksi on maahan perustettu yli 20 luonnonpuistoa ja suojelualuetta. Ostosmatkailijalle maa tarjoaa runsaita valikoimia ja edullisia löytöjä. Herkuttelijan Turkki on runsas kirjo erilaisia ravintoloita, joiden listoilta löytyy kokonainen makujen maailma. Kunnonkohotuksen ollessa lomasi tarkoitus, tartu tennismailaan tai liity rannalla lentopalloporukkaan. Lenkkeile pitkin merenrantaa tai surffaa kristallinkirkkailla aalloilla. Golfareille tarjoamme peli- ja opetusmatkoja Turkin Belekiin, johon on rakennettu länsimaisten standardien mukaan upeita golfkenttiä.

Tervetuloa Turkkiin, kahdella mantereella sijaitsevaan valtioon

Maa tunnettiin ennen Anatoliana, joka käsitti kutakuinkin nykyisen Turkin alueen. Istanbul on ollut monien kamelikaravaanien ja laivareittien päämäärä ja kaupungin kautta on kuljetettu aikojen saatossa valtavat määrät silkkiä, kultaa ja jalokiviä läntisille markkinoille. Kauniit maisemat, historialliset nähtävyydet ja 8 000 km pitkä rannikko tarjoavat matkailijoille kaiken mahdollisen. Koska maa on pinta-alaltaan laaja, vaihtelevat ilmasto-olot melkoisesti. Välimeren rannikolla on ympäri vuoden lämmintä, kesällä siellä voi olla koviakin helteitä. Mustanmeren rannikolla on viileämpää ja sateisempaa. Itä-Turkin alueella voi olla talvella koviakin pakkasia

Suorat lennot Turkkiin

Lennämme Helsingistä ja Oulusta Antalyaan ja Bodrumiin. Syksyllä ja keväällä tarjoamme myös suorat lennot Kuopiosta, Joensuusta, Vaasasta, Jyväskylästä ja Kajaanista Antalyaan. Varaa halvat lennot Turkkiin nyt!

Olemme koonneet paljon tietoa kohteista lomakohdeoppaisiin, jonka voit tulostaa matkalle mukaan.

Varaa lomamatka

  • Valmismatka
  • Pelkkä lento