Erikoistarjous

Golfmatkat Belekiin

Valmiit golfmatkapaketit Turkkiin

Valikoimissamme on useita erilaisia golfpaketteja, joissa on mukana greenfeet eri kentille, hotellit ja ateriat valintasi mukaan. Matkapaketin voit varata nettisivuiltamme 24h. Varausta tehdessäsi voit varata lisämaksusta myös edestakaisen lentokenttäkuljetuksen.

Belekin golfkeskukseen on matkaa Antalyan lentokentältä noin 30 km. Belekissä on neljätoista 18-reiän sekä kaksi 9-reiän golf-kenttää. Tasoitusvaatimus kaikilla Belekin kentillä on miehillä 28 ja naisilla 36, Gloria Verden ja National Academie -kentille riittää Green Card.  Lisätietoa golfkentistä. Belekin hotellit sijaitsevat rannalla ja etäisyydet golfkentille lyhyet. Useimmat hotellit järjestävät kuljetukset kentille ja paikalliset taksit ottavat kyytiin 4 matkustajaa bägeineen. Sirene-hotellilla kaksi omaa kenttää, jonne jatkuva kuljetus hotellin ovelta, Gloria-hotellilla 2 x 18 sekä yksi yhdeksänreikäinen kenttä, joille hotellista jatkuva kuljetus, Sueno-hotellilla on kaksi kenttää ja hotelli sijaitsee niiden keskellä.

Seuraavat lähtöpäivät alla

Myöhempien lähtöpäivien paketit saat esille matkahausta. Golfvarauksissa noudatetaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Deturin erityis- ja lisäehtoja.

Tarjoukset
Tarjouksia ei löydy
Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Huomautustasi ei toimitettu

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää