Akti Imperial Deluxe Spa Resort By Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & SPA Dolce by Wyndham
Ensiluokkainen ultra all inclusive -hotelli erinomaisella paikalla Ixian keskustassa, jossa vain tie erottaa hotellin rannasta. Hotelli koostuu kahdesta vaikuttavasta rakennuksesta ja suuresta ihastuttavasta uima-allasalueesta, jossa on useita uima-altaita. Kaikki on järjestetty mukavaa ja upeaa lomaa silmälläpitäen, sellaista, jossa hyvää ruokaa ja juomaa, aurinkoa, uintia, toimintaa ja viihdettä. Hotellin animaatiotiimi tarjoaa päivittäin hyvän valikoiman erilaista liikuntaa ja hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä tenniskenttä. Lapsille on miniklubi sekä teiniklubi, joissa on erilaista heille suunnattua toimintaa ja tilaisuus tutustua toisiin lomalla oleviin lapsiin. Sesonkiaikana järjestetään iltaohjelmaa pari kertaa viikossa puutarhan amfiteatterissa.
Ultra all inclusiveen sisältyy ruokaa ja juomia ympäri vuorokauden, joten ei ole riskiä jäädä nälkäiseksi.  Täällä on kaikkea pääravintolan maukkaista buffeteista pitkin päivää tarjolla oleviin välipaloihin. Pääravintolan lisäksi on neljä á la carte -teemaravintolaa, joita voit käyttää kerran loman aikana. Silloin, kun haluat rentoutua ja hemmotella itseäsi kannattaa vierailla kylpyläosastolla, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja ja hierontoja lisämaksusta.
Akti Imperial sijaitsee Ixian lahden alkupäässä, aivan Rodoksen kaupungin laitamilla, mikä tekee helpoksi yhdistää rantaelämä kaupunkielämän vilkkaampana sykkivään pulssiin.

Huoneet
Kauniisti sisustetut tyylikkäät huoneet. Kahden hengen huoneissa on parivuode tai kaksi normaalivuodetta ja yksi vuodesohva. Promo-huoneissa on kaksi normaalivuodetta, muuten sama varustus, mutta näköala on rajoitetumpi. Sviiteissä on makuuhuone, jossa on parivuode ja toisessa huoneessa kaksi vuodesohvaa. Lisärakennuksen perhehuoneissa toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa kolme vuodesohvaa.
Kaikissa huoneissa on ilmainen WIFI, puhelin, päivittäin täytetty minibaari, keskusilmastointi, vedenkeitin ja kahvi/teesetti, tallelokero, satelliitti-tv, laattalattia. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Parveke.

Huonetyypit
Kahden hengen huone (twin) enintään 3 hengelle
Promo-huone enintään 2 hengelle
Sviitti enintään 4 hengelle
Perhehuone lisärakennuksessa 5 hengelle

Muuta
Hotelli koostuu 9-kerroksisesta päärakennuksesta ja lisärakennuksesta, joissa yhteensä 710 huonetta. Rakennettu 1968 ja peruskorjattu 2018. Hissi, tallelokero. Ultra all inclusive ruoan ja juoman kanssa 24 tuntia vuorokaudessa. Aurinkotuoleja ja -varjoja ilmaiseksi rannalla. Ranta 50 m, pikkukiviranta. Palvelusisällön muutokset mahdollisia kauden aikana ja ne voidaan peruuttaa sesongin ulkopuolella. Hotelli hyväksyy Visa- ja Mastercard -kortit. Ixian keskus 200 m. Rodoksen kaupunki 4 km. Paikallinen bussi 100 m. Ranta- / turistialue, jolla ohikulkuliikennettä ja ääniä hotellien allasalueilta ja viihdetoiminnasta. Lentoliikenteen ääniä voidaan myös joskus pitää häiritsevinä.

Majoitusvero

Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta (alk. 1.1.2018) majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.
Huoneet
Kauniisti sisustetut tyylikkäät huoneet. Kahden hengen huoneissa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja vuodesohva. Promo-huoneissa on kaksi normaalivuodetta, muuten samanlaiset, mutta niissä näköala on rajoitetumpi. Sviittihuoneissa on makuuhuone, jossa on parivuode ja toisessa huoneessa kaksi vuodesohvaa, lisärakennuksen perhehuoneissa on kolme vuodesohvaa.
Kaikissa huoneissa on ilmainen WIFI, puhelin, päivittäin täytetty minibaari, keskusilmastointi, vedenkeitin ja kahvi/teesetti, tallelokero, satelliitti-tv, laattalattia. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Parveke.
 
Huonetyypit
Kahden hengen huone (twin) enintään 3 hengelle
Promo-huone enintään 2 hengelle
Sviitti enintään 4 hengelle
Perhehuone lisärakennuksessa 5 hengelle

Huoneluokat hotellin sisällä:

Standardihuoneet, perhehuoneet, sviitit

Kahden hengen huone (twin) 25m²

Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 3 henkilöä
Huoneessa on parivuode tai kaksi normaalivuodetta sekä yksi vuodesohva
Parvekkeella on 1 pöytä ja 2 tuolia
Vuori-, sivuttainen tai suora merinäköala (näkymät on varattava etukäteen)

Promohuone (twin) 25m²

Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 2 henkilöä
Huoneessa on kaksi normaalivuodetta ja yksi vuodesohva
Parvekkeella on 1 pöytä ja 2 tuolia
Näkymä takapihalle, konferenssirakennukselle tai pysäköintialueelle.

Sviitti (yhden makuuhuoneen huone) 41m²

Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 4 henkilöä
Huoneessa on makuuhuone parivuoteella sekä toinen huone kahdella vuodesohvalla
Parvekkeella on 1 pöytä ja 2 tuolia
Vuoristonäkymät, sivuttaiset tai suorat merinäkymät (näkymät on varattava etukäteen)

Perhehuone lisärakennuksessa (yhden makuuhuoneen huone) 50 m²

Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 5 henkilöä
Huoneessa on makuuhuone parivuoteella ja toinen huone, jossa on kolme vuodesohvaa
Parvekkeella on 1 pöytä ja 2 tuolia
Näkymä kokousrakennukselle tai pysäköintialueelle.
Huoneet sijaitsevat lisärakennuksessa

Kaikissa huoneissa on:

Satelliittitelevisio
WIFI - ilmainen
Minibaari - päivittäinen täyttö
Tallelokero - maksuton
Vedenkeitin sekä tee/kahvisetti
Puhelin
Laattalattia
Keskusilmastointi - ilmainen (hotelli säätää aikoja sään ja lämpötilan mukaan)
Kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku, käsisuihku, wc, hiustenkuivaaja, kylpytuotteita (lisärakennuksen huoneissa on vain suihku)

Akti Imperial Deluxe Resort & SPA

Dolce by Wyndham


Ateriat

 

Aamiainen - Noutopöydästä

07:00-10:30

Lounas - Noutopöydästä

12:30-14:30

Päivällinen - Noutopöydästä

18:30-22:00

Välipalaa- pikkupurtavaa, pizzaa, salaatteja, jälkiruokia, jäätelöä, hedelmiä

10:00-21:00

Jälkiruuat

22:00-24:00

Yöpalaa - Salaatteja, lisukkeita, hedelmiä ja noutopöydästä lämpimiä ja kylmiä ruokia.

22:30-06:00

 

Juomatarjoilut

 

Pääbaari – Paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia

10:00-01:00

2 Allasbaaria

10:00-24:00

Rantabaari – Paikallisia virvoitusjuomia

10:00-18:00

Express-aulabaari – Paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia  ja kahvia (olutta, viiniä)

11:00-24:00

Esimerkkejä hintaan sisältyvistä juomista:

Valikoima tuontijuomia, olutta, virvoitusjuomia, mehuja, viiniä ja coctaileja.

Ultra all inclusive sisältää juomia ja aterioita melkein läpi vuorokauden. Paikalliset alkoholi- ja virvoitusjuomat sisältyvät, samoin valikoima tuontijuomia ja hedelmämehuja (ei tuorepuristettu) sekä pullovesi. Muut juomat maksullisia

Kauden alku- ja loppuvaiheessa ulkoterassit, uima-altaat, ulkoaktiviteetit sekä rantapalvelut ovat mahdollisesti suljettuja sääolojen vuoksi.

Hintaan sisältyy

Lisämaksullisia

Ilmastointi

Kylpylän hoidot ja palvelut

Päiväaikaan ohjattu toiminta kuten jumppa ja allaspelit

Kampaamopalvelut

Iltaohjelma kuten elävä musiikki ja ulkoilmaesitykset

Rannalla vesiurheilumahdollisuudet

Rantalentopallo ja tennis varusteineen

Puhelinpalvelut ja pesulapalvelut

WIFI hotellin alueella ja huoneissa

Minimarketti ja muut liikkeet

Darts

Tennisopetus

Pöytätennis

7D elokuvat

Miniklubi 4-12 v ja teiniklubi 13-17 v., ei suomen/ruotsinkielistä hlöstöä

Biljardit

Kuntosali

Arcade-pelit

Aurinkotuolit ja varjot rannalla

Pakohuone

Hotelli pidättää oikeuden muutoksiin lyhyelläkin aikavälillä.

Kauden alku- ja loppuvaiheessa ateriointi ulkoterasseilla sekä muut ulkopalvelut voivat olla suljettu sääolosuhteiden vuoksi.

Tarkat ateria-ajat ja juomatarjoilun ajat/paikat annetaan hotellille saavuttaessa.

Hotellissa on pukukoodi. Uima-asuissa ei ravintoloihin eikä aulatilaan.

AKTIVITEETIT
Akti Imperialissa on hotellin henkilökunnan järjestämää toimintaa ja viihdettä. Päiväaikaan on tarjolla erilaisia liikuntamuotoja, kuten vesipoolo, voimistelu ja allaspelit. Omatoimisille kuntoilijoille on kuntosali sekä tennis- ja koripallokentät. Rannalla on maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia ulkopuolisen yrityksen järjestämänä. Lomalaisten viihteeksi on myös pöytätennis ja biljardi.

Lapsille on kansainvälinen miniklubi sekä teiniklubi, joissa on ohjelmaa pari tuntia päivässä.

Useina iltoina viikossa on viihdettä, kuten elävää musiikkia, teemailtoja ja esityksiä. Iltaviihde voi olla esimerkiksi kreikkalainen ilta, jossa on perinteistä kreikkalaista tanssia ja musiikkia.

Edellä mainittuja palveluita on huhti-lokakuussa, mutta jotkut saattavat kauden alku- ja loppuvaiheessa olla peruutettu sääolojen tai liian vähän osallistujamäärän vuoksi.
 
Huomaa, että jotkut aktiviteetit voivat olla maksullisia.

Lapsille

Hotellissa on kansainvälinen miniklubi 4-12-vuotiaille lapsille. Siellä kansainvälinen animaatiotiimi pitää huolta, että lapset viihtyvät hauskojen pelien ja heille sopivien aktiviteettien parissa. Muutaman tunnin päivässä auki oleva miniklubi tarjoaa aktiviteetteja kuten kasvomaalausta, leikkejä, maalaamista, elokuvien katselua ja erilaisia pelejä. Miniklubin yhteydessä on iso ulkoleikkipaikka. Hotellissa on myös teiniklubi 13-17 vuotiaille. 

Edellä mainittua on huhtikuusta lokakuuhun, mutta osa aktiviteeteista kauden alku- ja loppuvaiheessa voidaan perua sääolojen tai liian vähän osallistujamäärän vuoksi.
Huomaa, että jotkut aktiviteetit voivat olla maksullisia.


SPA & Wellness

Hotellissa on 1200 m2 täyden palvelun kylpylä, joka tarjoaa monia erilaisia hoitoja. Täällä voit hemmotella itseäsi kasvohoidoilla, erilaisilla hieronnoilla, manikyyreillä, pedikyyreillä ja paljon muulla. Kylpylässä pääsy saunaan, höyrysaunaan, porealtaalle ja kreikkalais-roomalaiselle kylpylälle sekä hotellin sisäuima-altaalle. Jos haluat uuden kampaukseb, siellä on myös kampaamo.

Kaikki kylpyläosaston palvelut lisämaksusta.

Miksi valita hotelli, jossa on SPA?
Ehkä olet kaivannut lomaa kauan ja kun se on vihdoin toteutunut, haluat hemmotella itseäsi hieman enemmänkin. Tai tarvitset vain omaa aikaa ja tilaisuutta nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta tai mukava kokemuksen matkakumppanisi kanssa. Ehkä kumppanisi, vanhempasi tai paras ystäväsi ansaitsee ylimääräistä hemmottelua lomallaan.

Olipa syy mikä tahansa, rentoutuminen ja miellyttävä hieronta yhdistettynä paikkaan kaukana arjesta antavat kultaisen silauksen lomaasi.
Akti Imperial Deluxe Resort & SPA Dolce by Wyndham
Osoite: Lalysos Avenue  Ixia, 85101 Rodos
Puhelin: +30 22411 11500
Faksi: Ei
Sähköposti: info@aktiimperial.gr
www.aktiimperial.gr
Yhteensä 710 huonetta
9 kerrosta -  8 hissiä
Rakennusvuosi: 1968
Viimeisin kunnostus: 2018
Kaksi rakennusta  (päärakennus ja lisärakennus)
Avoinna huhti-lokakuussa
Hyväksytyt luottokortit: Visa ja Mastercard
Päivittäinen siivous, lakanat ja pyyhkeet vaihdetaan kolmen päivän välein.
WIFI- Ilmainen hotellin alueella ja huoneissa
Virallinen luokitus: 5*
Oma luokituksemme: 5*
Ultra all inclusive 24 h

Ravintolat ja baarit
1 pääravintola, jossa aamianen, lounas ja illallinen noutopöydistä
1 Express-ravintola
1 teemaravintola "Asterias": Kreikkalainen kala- ja äyriäismenu
1 Teemaravintola "Red Elephant": Aasialaista ruokaa ja sushia
1 teemaravintola "Lucullus": Perinteisiä kreikkalaisia ruokia
1 teemaravintola "Marco Polo": Italialaista ruokaa
2 välipalabaari
2 allasbaaria
1 rantabaari
1 aulabaari
1 pääbaari

Ultra all inclusive 24 h. Huomaa, että paikalliset alkoholi- ja alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan, samoin kuin jotkin tuontijuomat, hedelmämehut (ei tuorepuristettu) ja pullotettu vesi. Yksi vierailu teemaravintolassa sisältyy hintaan, mutta se tulee varata etukäteen hotelliin saavuttaessa.
Kauden alussa ja lopussa ulkoterassiit, uima-altaat ja ranta voivat olla suljettuja sääolosuhteiden vuoksi. Pukukoodi illalla ravintoloissa, ei ranta-asussa ravintoloihin.

Uima-altaat
1 pääallas / 750 m² / 145 cm syvä
1 uima-allas / 350 m² / 145 cm syvä
1 Lazy River -allas / 30 m / 145 cm syvä (joki virtaa pääaltaaseen)
1 lastenallas / 180 m² / 40 cm syvä, pienet liukumäet
1 sisäuima-allas / 180m² / 145 cm syvä

Allas/rantapyyhkeet saatavissa.
Sisäuima-allas on lämmitetty kauden alussa ja lopussa, sään mukaan.

Ranta
Hotelli sijaitsee noin 50 m päässä rannasta. Vilkas tie erottaa hotellin rannasta, käytössä on alikulkutunneli.  Ranta pääasiassa pikkukiveä. Aurinkotuoleja ja -varjoja on hotellin asiakkaille  maksutta rannalla.

Aktiviteetit
Kylpyläosasto, jossa sauna, kampaamo. Kaikki palvelut lisämaksusta
Päiväaikaan ohjattua toimintaa ulkona, kuten vesipoolo, jumppa, allaspelit
Iltaohjelmaa, kuten elävää musiikkia ja ulkoilmaesityksiä
Tennis - varusteet ilmaiseksi
Koripallo -  ilmainen
Kuntosali
Darts
Pöytätennis
Biljardi - lisämaksusta
Eri kaupat
Vesiurheilua rannalla ulkopuolisen yrityksen hoitamana -  lisämaksusta.
Miniklubi, jossa on toimintaa ja sisäleikkipaikka – ei ruotsin/suomenkielistä henkilökuntaa.
Kokous- ja konferenssitilat, jotka soveltuvat myös erittäin suurille ryhmille - lisämaksu

Kauden alussa ja lopussa ulkopalvelut voidaan peruuttaa sääolosuhteiden vuoksi. Jotkut aktiviteetit maksullisia.

Terveys ja turvallisuus
Huoneessa on palovaroittimet ja hotellissa lakien ja asetusten mukaiset palohälyttimet. Hotelli käyttää ulkopuolista yritystä keittiön ja uima-altaan näytteiden analysointiin. Allasvedestä otetaan päivittäin näyte. Allaskyltti ja varauloskäyntikyltit hotellin alueella ja hississä. Parvekekaide yli 110 cm ja ei yli 12 cm välejä.

Esteettömyys
Hotellissa ei ole erityisiä liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Huoneen ovi on 77 cm ja kylpyhuoneen ovi 67 cm. Hotellin alue toimii liikuntarajoitteisille, mutta ei huoneet. Alikulkukäytävä rannalle.

Etäisyydet:
Ixian keskus: 200 m
Rodoksen kaupunki: 4 km
Bussipysäkki: 100 m
Ranta: 50 m
Lähin sairaala: Rodoksen kaupunki 4 km
Lähin apteekki: 500 m
Lähin pankkiautomaatti: 0 m (saatavana hotellilta)
Lähin pankki: 5 km (Rodoksen kaupunki)
Taksit hotellin ulkopuolella tai vastaanotosta voivat soittaa
Lentokenttä: 12 km
Lentokenttäkuljetusaika lentokentältä noin 25 minuuttia ensimmäiseen hotelliin.
Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Huomautustasi ei toimitettu

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää

Kampanjaan