Arsi Blue Beach Hotel

Arsi Blue Beach Hotelli

Tämä suosittu ja hiljattain remontoitu All inclusive -hotelli sijaitsee Tosmurin alueella, lähellä Alanyaa. Vain kivenheiton päässä sijaitseva ranta tekee Arsi Blue Beach -hotellista täydellisen valinnan vaikkapa upealle aurinko- ja uintilomalle.
Hotellissa on mukava allasalue, jossa on vesiliukumäki ( avoinna tunnin ajan päivässä) sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Pienimmille lapsille on erillinen lastenallas. Rantaan on vain 50 m, joten päivän mittaan on helppo vaihtaa altaalta merivesiuintiin ja takaisin.
All Inclusive –paketti helpottaa lomaviettoa, kun ei tarvitse miettiä ruokapaikkoja ja hintoja. All Inclusive –paketissa päivän ateriat ja juomat maksetaan etukäteen ja päivän ateriat nautitaan hotellin ravintolassa noutopöydästä..
Jos haluat pysyä kunnossa, hotellissa on kuntosali ja rannan kävelytiellä voi tehdä reippaita aamulenkkejä, ennen kuin kaupunki herää. Jos haluat sen sijaan ylimääräistä rentoutumista, voit aina vierailla hotellin spaosastolla ja kokea klassisen turkkilaisen hoidon lisämaksusta.

Arsi Blue Beach ei ole kovinkaan kaukana suositusta Oban alueesta, se on kävelyetäisyydellä, tai jos haluat reippaampaa menoa ja viihdettä, etenkin kesäkuukausina, on Alanyan keskustan kaupat, ravintolat ja kahvilat oikea suunta. Alanyaan pääsee helposti paikallisbusseilla, jotka pysähtyvät aivan hotellin ulkopuolella, mutta voit tietysti myös nauttia kävelystä rannan kävelytietä 4,5 km keskustaan.
Tämä on täydellinen hotelli niille, jotka etsivät modernia ja uutta majoitusta läheltä rantaa.

Huom. kesäkaudella 1.4.-30.10. hintaan sisältyy all inclusive. Talvikaudella marraskuun alusta maaliskuun loppuun hintaan ei sisälly aterioita. Voit varata haluamasi ateriavaihtoehdon lisämaksusta varausvaiheessa. Vaihtoehtoina on aaminen, puolihoito tai all inclusive.

Huoneet
Modernit huoneet sisustettu maanläheisillä väreillä ja niistä on näköala ympäristöön tai merelle. Kahden hengen standardihuoneissa on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Standardihuoneessa 3 hengelle on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja kolmannelle kokoontaitettava lisävuode. Economyhuoneet ovat hieman pienempiä.
Kaikissa huoneissa on puhelin, satelliitti-TV, WIFI, minibaari (tyhjä), maksullinen tallelokero, puhelin, laattalattia, ilmastointi. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke.

Huonetyypit
Kahden hengen huone 2-3 hengelle
Kahden hengen economyhuone 2-3 hengelle

Muuta
Hotellissa on 10-kerroksisessa rakennuksessa 123 huonetta. Rakennettu vuonna 1999 ja peruskorjattu vuonna 2020. Hissi. tallelokero maksaa noin 2 euroa / päivä. All inclusive klo 10.00–23.00, all inclusive sisältyy hintaan kesäkaudella 1.4.-30.10., talvella marraskuusta maaliskuun loppuun hintaan ei sisälly aterioita. Ne voi varata lisämaksusta varauksen yhteydessä, vaihtoehtoina on aamiainen, puolihoito tai all inclusive. Ravintolan ja baarien tarkat aukioloajat ilmoitetaan hotelliin saavuttaessa. Aurinkotuoleja, -tuoleja, ruokaa ja juomia lisämaksusta rannalla. Ranta 50 m, pikkkukivi/hiekkaviranta. Muutokset mahdollisia kauden aikana. Hotelli hyväksyy Visa- ja MasterCard-kortit. Paikallinen keskus 400 m. 4,5 km Alanyan keskustaan. Paikallisbussit pysähtyvät hotellin ulkopuolella. Turisti- / kaupunkialue, jonka liikenne voidaan kokea häiritseväksi. Moskeijoista kuuluva ääni kuuluu melkein koko Alanyan ympäristössä, koska se on osa kaupungin arkkitehtuuria.

Huoneet
Modernit huoneet sisutettu maanläheisillä väreillä. Huoneista näköala ympäristöön tai merelle. Standardihuoneissa on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Standardihuoneessa 3 hengelle on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja mahdollisuus kokoontaitettavaan lisävuoteeseen. Muutama huone soveltuu myös neljälle, niissä on parivuode ja kaksi normaalivuodetta.
 Economy-huoneet ovat hieman pienempiä.
Kaikissa huoneissa on puhelin, satelliitti-TV, WIFI, minibaari (tyhjä), maksullinen tallelokero, puhelin, laattalattia, yksilöllinen ilmastointi. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke.

Huonetyypit
Standardihuone 2-4 hengelle
Economy-huone 2-3 hengelle

Huoneluokat hotellin sisällä:
Standardihuone

Standardihuone: 18-22 m²
Tähän huonetyyppiin voi majoittua korkeintaan 2-4 henkilöä
Yksi parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja huoneissa, joihin mahtuu kolme, on taitettava lisävuode. Neljälle soveltuvissa huoneissa on parivuode ja kaksi normaalivuodetta.
Parveke 3 m²
Näkymä kohti ympäristöä tai lisämaksusta merinäkymä.

Economy -huone - 18 m²
Tähän huonetyyppiin voi majoittua korkeintaan  2-3 henkilöä
Yksi parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja huoneissa, joihin mahtuu kolme, on taitettava lisävuode. Ei parveketta

Kaikissa huoneissa on:
Satelliittitelevisio,
WIFI - ilmainen
Minibaari
Tallelokero - 2 euroa / päivä
Puhelin
Laattalattia
Ilmastointi - ilmainen
Kylpyhuone, jossa suihku, wc, hiustenkuivaaja, kylpytuotteita

Arsi Blue Beach hotelli

Talvikaudella 1.11.-31.3. All inclusive vain lisämaksusta. Mikäli olet valinnut aamiaisen tai puolihoidon, ruokailuajat samat kuin all inclusive -ohjelmassa.

Kesäkaudella 1.4.-21.10. All inclusive sisältyy matkan hintaan.

Ruokailut


Aamiainen – noutopöydästä

07:30-09:00

Myöhäisaamiainen – rajoitetumpi valikoima

09:00-09:30

Lounas - noutopöydästä

12:00-13:30

Päivällinen - noutopöydästä

19:00-20:30

Iltapäiväkahvi- kahvia ja teetä sekä leivonnaisia

15:30-16:30

 


 

Juomatarjoilu

 

Allasbaari/ravintolan baari – paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia

10:00-23:00Hotellin all inclusiven juomatarjoilu ajalla 10:00 - 23:00 ja ruokatarjoilu mainittuina aikoina.

Huom. Tuontijuomat, tuorepuristettu hedelmämehu sekä pullotetut juomat aina lisämaksusta.

Hintaan sisältyy

Lisämaksullisia

WIFI huoneissa, aulassa ja allasalueella

Puhelin

Ilmastointi huoeneissa

Tallelokero

Kuntosali

Aurinkotuolit ja –varjot sekä ruoka ja juoma rannalla

 i

Hammam ja käsittelyt/hoidot

Hotelli pidättää oikeuden muutoksiin/palveluiden rajoituksiin ilman aika-rajoituksia.

Kauden alku- ja loppuvaiheessa sääolot vaikuttavat ulkopalveluiden saatavuuteen, mukaan lukien ruokailu ulkoterasseilla.

Vahvistetut ruokailu- sekä juomatarjoilujen ajat aktiviteettiohjelma annetaan hotellille saavuttaessa.

SPA & Wellness
Hotellissa on klassinen turkkilainen sauna, nk. hamam. Täällä pääset kokemaan perinteisen hamamkäsittelyn, joka on säilynyt aina ottomaanien ajoista lähtien.
Tarjolla on myös uudempia hoitoja, joilla voit hemmotella itseäsi, kuten esimerkiksi, kuumakivihieronta, aromahieronta jne.

Kaikki palvelut maksullisia.

Turkkilainen hamam - mikä se on ?
Käytännöt voivat toki jonkin verran vaihdella hamamien välillä, mutta yleensä hamam toimii näin:
Astut uimapukuun pukeutuneena hamamhuoneeseen, jonka lämpötila on noin 45 astetta. Asetut makaamaan suurelle marmoritasolle, joka on sijoitettu hamamin keskelle. Sitä kutsutaan vatsakiveksi. Sitten sinua hierotaan erityisellä käsineellä etu- ja selkäpuolelta. Kosteuden ja lämpötilan vuoksi kehon huokoset avautuvat ja siksi ihosi puhdistuu paremmin kuin tavallisella suihkulla. Tämän sinut saippuoidaan ja tehdään saippuahieronta, jotta sinusta tulee vieläkin puhtaampi. Kun se on valmis, sinut huuhdellaan ja siirryt toiseen tilaan toipumaan lepotuolille. Kun tunnet olevasi valmis, pääset lopuksi kokovartalon öljyhierontaan, jossa nivelet ja lihakset pehmenevät.
Tämä on uskomattoman rentouttava ja loistava alku lomalle, ja bonus on, että saat syvemmän rusketuksen, joka kestää kauemmin.

Ymmärrettävästi lähes jokainen Turkissa lomaileva haluaa kokea hamamin.

 

Arsi Blue Beach Hotelli
Osoite: 2. sokak No: 2 07400 TOSMUR / ALANYA
Puhelin: +90242514 00 43
Faksi: Ei
Sähköposti: info@arsiblue.com
www.arsiotel.com
Yhteensä 123 huonetta
10 kerrosta ja 2 hissiä
Rakennusvuosi: 1999
Viimeksi kunnostettu: 2020
1 rakennus
Avoinna ympäri vuoden
Hyväksytyt luottokortit: Visa ja MasterCard
Ilmainen WIFI huoneissa ja hotellin alueella
Päivittäinen siivous, pyyhe ja liinavaatteet vaihdetaan kolmen päivän välein
Virallinen luokitus: 4 *
Oma luokituksemme: 4*
All inclusive ajalla klo 10.00-23.00 kesäkaudella 1.4.-31.10. Talvella ateriat lisämaksusta, vaihtoehtoina aamainen, puolihoito tai all inlcusive.

Ravintola ja baari
1 ravintola, joka tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen noutopöydästä
1 allasbaari / ravintolabaari

Kesäkaudella huhtikuusta lokakuun loppuun kaikki paikalliset alkoholi- ja virvoitusjuomat sisältyvät hintaan klo 10–23 ja ruoka määrättyinä aikoina. Tuontijuomat, tuorepuristetut hedelmämehut ja pullotetut juomat ovat aina lisämaksusta.

Talvikaudella hintaan ei sisälly ateroita, ne voi varata lisämaksusta varauksen yhteydessä, vaihtoehtoina aamiainen, puolihoito tai all inlclusive.

Uima-allas
1 uima-allas / 75 m2 / 140 cm syvä, vesiliukumäki auki muutaman tunnin päivässä.
1 lastenallas 8m2 / 45 cm syvä / Osa aikuisten uima-allasta
1 sisäuima-allas / 50 m2 / 140 cm syvä, - avoinna talvikaudella 1. marraskuuta – 31. maaliskuuta.

Ulkouima-allas on normaalisti avoinna huhtikuun puolivälistä marraskuun alkuun, mutta muutokset mahdollisia kauden alussa ja lopussa sääolosuhteiden vuoksi.

Ranta
50 m rannalta. Pääset rannalle ylittämällä vilkkaan kadun. Jonkin matkan päässä hotellista on myös alikulkutunneli jalankulkijoille.
Karkea hiekka ja tavallinen hiekka ja kalliota/kiviä vedessä. Talvikuukausina rajoitetut rantapalvelut.
Rantatuolit ja -varjot maksullisia rannalla

Aktiviteetit
Turkkilainen sauna hamam - lisämaksusta
Kuntosali - noin 10 laitetta

Terveys ja turvallisuus
Huoneessa on savuhälyttimet ja hotellissa on lakien ja määräysten mukainen palohälytys
Hotelli käyttää ulkopuolista yritystä keittiön ja uima-altaan näytteille. Allasvedestä otetaan päivittäin näytteitä. Allaskyltti ja varauloskäyntikyltit hotellin alueella ja hississä
Parvekekaide yli 110 cm ja ei yli 12 cm välejä.

Esteettömyys
Hotellissa ei ole liikuntaesteisille soveltuvia huoneita. Hotellissa portaita ja tasoeroja.

Etäisyydet:
Paikallinen keskus: 400 m
Alanyan keskusta: 4,5 km
Bussipysäkki: Hotellin ulkopuolella
Ranta: 50 m
Lähin sairaala: 4 km
Lähin apteekki: 500 m
Lähin pankkiautomaatti: 500 m
Lähin pankki: 5 km
Taksit hotellin ulkopuolella tai vastaanotosta voi tilata
Lentokenttä: Antalyan lentokenttä 130 km, Gazipasan kenttä 24 km.

Lentokenttäkuljetus Antalyan kentältä Alanyan ensimmäisiin hotelleihin n. 2 h.


 


Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Huomautustasi ei toimitettu

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää

Kampanjaan