Eva Suites Hotel

Isohko, kreikkalaistyylinen hotelli keskeisellä sijainnilla

Rauhallinen, iso, mutta silti kodikkaanoloinen hotelli, joka tarjoaa monentyyppisiä huoneita isommallekin perheelle tai seurueelle. Eva Suite sijaitsee aivan Agia Marinan keskustassa, vilkkaan pääkadun varrella, minimarkettiin 20 m ja rannalle 50 m. Ravintola, josta päivän ai-ateriat noutopöydästä. Rannalla maksulliset aurinkotuolit ja –varjot. Hotellissa kaksi allasaluetta, toinen päätien lähettyvillä ja toinen syvemmällä sisäpihalla. Sisäpihalla allasbaarista saatavilla myös pientä syötävää (ai 10-23, sen jälkeen maksullinen). Molemmilla alueilla ilmaiset aurinkotuolit ja - varjot.

Huoneet

Vaihtelevankokoiset ja melko vaatimattomat, mutta siistit huoneet, jotka ovat sisustettu kreikkalaistyylisesti värikkäin puukalustein. Studiossa osassa keittonurkkaus sekä oleskelutila, jonka vuodesohvasta lisävuodemahdollisuus yhdelle. Lisäksi yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, osassa makuuhuone/ kylpyhuone sijaitsee yläkerrassa (jyrkät kierreportaat). Kaikissa huoneissa laattalattia, terassi/parveke (yksi studio ilman) ja kylpyhuoneessa suihkuallas/käsisuihku. Keittonurkkauksessa on joko veden- tai kahvinkeitin (vastaanotosta voi tiedustella mahdollisuutta saada käyttöön molemmat). Kaksi kaksioista ja osa studioita ilman keittonurkkausta, mutta niissäkin on pieni jääkaappi. Hotellilla on kolme mikroaaltouunia asiakkaiden lainattavaksi. Maksullinen pieni tallelokero. Lisävuodemahdollisuus yhdelle tai kahdelle vuodesohvista, vauvansänky saatavissa. Ilmastointi-/ilmalämmityslaitteen käyttö sisältyy All Inclusive-hintaan, muuten maksullinen.

Yleistä

Virallinen luokitus 3*. Rv. 2000, vuosittaista ylläpitoremonttia, ravintola rakennettu talvella 2014-15. Seitsemän 2-kerroksista rakennusta, joissa yhteensä 55 huonetta/huoneistoa. Ei hissiä, paljon portaita. Vastaanotto avoinna klo 8-24.

Lisätietoa ateriavaihtoehdoista. Kauden alussa (maalis-huhtikuu) sekä lopussa (loka-marraskuu) yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.

Majoitusvero
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta (alk. 1.1.2018) majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää