LRS Port River Hotel & Spa

Port River & Spa Hotelli

Port River on suuri viiden tähden hotelli, josta löydät kaikki tarvittavat mukavuudet onnistuneelle lomalle. Hotelli sijaitsee Siden ulkopuolella, vehreällä luonnonalueella lähellä smaragdinvihreää Manavgat-jokea ja merta.
Hotellissa suuri, pitkänomainen rakennus ja kaksi allasaluetta, toisessa pääallas ja toisessa vesipuistoallas useine vesiliukumäkineen. Nuorimmille lapsille on tietysti myös lastenallas. Ranta 300 metrin kävelymatkan päässä mäntymetsän lävitse, hotellilla on myös kuljetuspalvelu rannalle. Rannalla on aurinkotuoleja ja rantabaari asiakkaiden käytettävissä.
Laajaa ultra all inclusive –ohjelma sisältää päivän ateriat, jotka tarjoillaan pääravintolassa noutopöydistä ja sisältävät sekoituksen kansainvälisiä ja turkkilaisia erikoisuuksia. Aterioiden välillä on välipalaa, jotka voit valita hotellin suuren välipalabuffetista. talvikaudella 1.11. - 1.4. on käytössä hieman suppeampi all inclusive -konsepti.
Monille täydellinen loma on sekoitus rannan rauhaa sekä aktiivista ohjattua toimintaa. Port River -hotellissa on animaatiotiimi, joka tarjoaa erilaisia kuntoaktiviteetteja päiväaikaan ja iltaisin auringon laskettua on erilaisia esityksiä ja muuta viihdettä. Lapsilla on oma miniklubi sekä minidisko.
Kun haluat todella rentoutua ja hemmotella itseäsi, voimme suositella lämpimästi vierailua hotellin erinomaiselle kylpyläosastolla, jossa on tarjolla monia erilaisia hoitoja, kaikki lisämaksusta.
Sellaisina päivinä, kun haluat tutustua lähiseutuun ja käydä vaikkapa Sidessä, ja sen pienillä kujilla voit käyttää helposti paikallisbussia, joka pysähtyy hotellin lähellä tai ottaa taksin.

Huoneet
Modernit ja tyylikkäät huonee on sisustettu viihtyisiksi. Standardihuoneissa on parivuode ja huoneissa, joissa voi majoittua 3 henkilöä, on lisäksi normaalivuode. Perhehuoneissa on kaksi huonetta väliovella. Toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle. Kummassakin huoneessa on kylpyhuone, ilmastointi, minibaari ja parveke.
Kaikissa huoneissa on puhelin, päivittäin täytettävä minibaari, ilmastointi, tallelokero, satelliitti-tv, laattalattia. Kylpyhuone, jossa suihku ja suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Parveke. Liikuntarajoitteisille soveltuva huone saatavissa eri tilauksesta.

Huonetyypit
Standardihuone enintään 2-3  henkilölle  
Perhehuone enintään 4 henkilölle 

Muuta

Hotellissa 6-kerroksinen rakennus, jossa 406 huonetta. Rakennettu vuonna 2015 ja vuosittaista ylläpitokunnostusta. Hissi. Tallelokero maksuton. Ultra all inclusive 24 h ja ruoka ilmoitettuina aikoina kesäkaudella 1.4.-31.10. Talvikaudella 1.11.-31.3. all inclusive ajalla klo 10.00-24.00 ja ruokailut ilmoitettuna aikoina. Ravintolan ja baarien tarkat aukioloajat ilmoitetaan saavuttaessa hotelliin. Aurinkotuolit ja –varjot sekä ruoka ja juomat rannalla sisältyvät hintaan. 300 m rannalle. Hiekka/pikkukiviranta. Palvelusisältö saattaa muuttua kauden aikana ja päättyä sesongin ulkopuolella. Hotellissa on myös kampaamo, valokuvaaja ja kauppoja. Hotelli hyväksyy Visa ja Mastercard- kortit. Titriyengölin keskusta 2 km. Siden keskusta 9 km. Paikallisbussipysäkki 500 m. Allasalueella soitettava musiikki voi joskus olla häiritsevää. Turisti- / luontoalue. Ranta- ja hotellialue kaupunkialueen ulkopuolella. Huom. hotellissa on rajoitetumpi all inclusive –paketti talvella 31.10. – 31.4, mm. ulkopalvelut suljettu sääolosuhteiden vuoksi.

Tripadvisorin asiakasarvio
1081 Palautetta

Huoneet

Modernit ja tyylikkäät huoneet sisustettu viihtyisin värein. Standardihuoneissa on parivuode ja huoneissa, joissa voi majoittua 3 henkilöä, on lisäksi yhden hengen vuode. Perhehuoneissa on kaksi väliovellista huonetta, toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta ja lisäksi lapselle lisävuodemahdollisuus. Kummassakin huoneessa on kylpyhuone, ilmastointi, minibaari ja parveke.
Kaikissa huoneissa on puhelin, päivittäin täytettävä minibaari, ilmastointi, tallelokero, satelliitti-tv, laattalattia. Kylpyhuone, jossa suihku ja suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Parveke. Liikuntarajoitteisille soveltuva huone eri tilauksesta.

Huonetyypit
Standardihuone enintään 2-3 henkilölle
Perhehuone enintään 4 henkilölle

Huoneluokat hotellissa:
Standardi- ja perhehuoneet sekä liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet eri tilauksesta.

Standardhuone: 16-27m²:
Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 2-3 henkilölle
Huoneissa on parivuode ja huoneissa, joihin mahtuu kolme henkilöä, myös yhden hengen vuode. Parveke, jossa 2 tuolia ja 1 pöytä
Näkymä uima-altaalle, joelle, merelle tai järvelle.

Perhehuoneet: 45m²:
Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 4 henkilölle
Kaksi huonetta, joiden välillä ovi. Toisessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Lapselle on mahdollista saada lisävuode. Molemmissa huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi, minibaari ja parveke.
Parveke 2 tuolia ja 1 pöytä
Näkymä uima-altaalle, joelle, merelle tai järvelle.

Esteetön huone liikuntarajoitteisille: 27m²:
Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 2 aikuista
Huoneessa on parivuode
Kylpyhuone sopii pyörätuolilla ja huoneessa on leveämmät ovet.
Parveke 2 tuolia ja 1 pöytä
Näkymä uima-altaalle, joelle, merelle tai järvelle.

Kaikissa huoneissa on:
Satelliittitelevisio
Minibaari - täytetty saavuttaessa
Tallelokero - ilmainen
Puhelin
Laminaattilattia
Ilmastointi - ilmainen
Kylpyhuone, jossa suihku, käsisuihku, wc, hiustenkuivaaja, kylpytuotteita

Port River Hotelli & SPA

Ruokailu

Aamiainen - noutopöydästä

07:00-10:00

Myöhäisaamiainen - pienempi valikoima/ei kuumia ruokia

10:00-10:30

Lounas - noutopöydästä

12:30-14:30

Päivällinen -noutopöydästä

18:30-20:30

Välipalaa – pientä purtavaa rantabaarista, kuten kebab, lihapulla, kalapuikkoja (1huht-31loka)

12:00-15:00 (ei avoinna 1.11.-1.4.)

Välipalaa - pientä purtavaa Street Bistrosta, kuten turkkilaista pannukakkua, vohveleita (1huhti-31loka)

12:00-15:00 (ei avoinna 1.11. - 1.4.)

Jäätelöä - (1huhti-31loka)

14:30-16:00 (ei 1.11.-1.4.) 

Leipomokahvila – kahvia/teetä ja leivonnaisia

16:00-17:00

Yökeitto – keittoa ja yksinkertaisia lisukkeita

23:30-24:00

Yöpala – yksinkertaista purtavaa (1huhti-31loka)

00:00-07:00 ( ei talvella 1.11.-1.4.)

A la carte – Kala- ja lihamenu (1huhti-31loka)

19:00-21:00 etukäteisvaraus hotelliin saavuttaessa

(ei talvella 1.11.-1.4.)

 

Juoma

 

Aulabaari – paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia. Valikoima tuontijuomia sis. 1huhti-3110. Kuumat juomat

10:00-24:00

Allasbaari- paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia (olut ja viini)

24 h (suljettu talvella 1.1.-1.4.)

Rantabaari- paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia (olut ja viini)

10:00-18:00 (suljettu talvella 1.1.-1.4.)

Diskobaari - paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia

23:00-00:00

Ravintolabaari - paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia

Ruokailujen yhteydessä 

Ultra All inclusive tarjoilut 24h ajalla 1 huhtikuuta – 30 lokakuuta.
All inclusive ajalla klo 10:00-24:00 talvikaudella 1 marraskuuta -31 maaliskuuta, ruokailut vain sisätiloissa
Huom. Valikoima tuontijuomia sisältyy kesällä 1.4.-31.10. muut tuontijuomat ja tuorepuristettu hedelmämehu sekä pullotetut juomat aina lisämaksullisia
Yksi käyntikerta a la carte –ravintolassa sisältyy ohjelmaan kesäkaudella, pitää varata etukäteen hotelliin saavuttaessa..
Kauden alku- ja loppuvaiheessa ulkopalvelut, kuten ulkoterassit, allasalueet ja rantapalvelut saattavat olla kiinni sääolosuhteiden vuoksi. Ulkopalvelut avoinna toukokuun alusta lokakuun loppuun.

Hintaan sisältyviä palveluita

Lisämaksullisia palveluita

Ilmastointi

Käsittelyt hamamissa, kylpylän hoidot

Ohjattua toimintaa päiväaikaan, kuten jumpat ja pelit

Kampaaja

Iltaviihde, kuten elävä musiikki ja esitykset

Vesiurheilulajit rannalla

Rantalentopallo ja petankki

Puhelin ja faksi sekä pesulapalvelut

Aurinkotuolit- ja varjot rannalla

Valokuvaaja

WIFI hotellialueella ja huoneissa

Pelihuone, PlayStation, biljardi

Pöytätennis

Kaupat

Kuntosali

Miniklubi 4-12 v., ei ruotsin/suomenkielistä hlökuntaa

Tallelokero

Huomoikaa, että talvikaudella ajalla  marraskuulta huhtikuun loppuun all inclusive on rajallisempi, esim. ulkopalvelut ja ruokailut /juomat ulkoalueilla, ulkoterassit suljettu sääolojen vuoksi.

Hotelli pidättää oikeuden muutoksiin/palveluiden rajoituksiin ilman aika-rajoituksia.

Kauden alku- ja loppuvaiheessa sääolot vaikuttavat ulkopalveluiden saatavuuteen, mukaan lukien ruokailu ulkoterasseilla.
Vahvistetut ruokailu- sekä juomatarjoilujen ajat aktiviteettiohjelma annetaan hotellille saavuttaessa.
Hotellin ravintolassa on pukukoodi, ei uima-asuissa ravintoloihin.

AKTIVITEETIT

Hotellissa on animaatiotiimi, joka järjestää erilaista ohjelmaa ja varmistaa, ettei siitä koskaan tule tylsää. Päivän aikana tarjolla on erilaista ohjattua ryhmäliikuntaa, kuten vesijumppaa, aerobicia, steppiä ja erilaisia allaspelejä.
Hotellissa on käytössä kuntosali. Rannalla on rantalentopallokenttä ja petankkia ja erilaisia maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia, joita järjestää ulkopuolinen yritys. Useampana iltana viikossa on viihdettä, kuten erilaisia esityksiä, ja tanssia haluaville järjestetään sesonkiaikana disko- ja rantajuhlia.
Lapsille on miniklubi, joka on avoinna muutaman tunnin päivässä. Miniklubissa on mm. kasvomaalausta, leikkejä, maalaamista ja erilaisia pelejä. Miniklubilla on ulkoleikkipaikka. Miniklubi on kansainvälinen eikä siellä ole suomen/ruotsinkielistä henkilökuntaa.
Hotellissa on vesipuisto, jossa on kuusi vesiliukumäkeä, jotka ovat avoinna muutaman tuntnin päivässä. Pienimmille lapsille on erillinen lastenallas.
Edellä mainitut palvelut ajalla 01.04 - 31.10, mutta osa saattaa kauden alku- ja loppuvaiheessa peruuntua sääolosuhteiden tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Talvikaudella 1.11. – 1.4. kuntosali, pöytätennis, biljardi ja darts ovat käytetävissä. Animaatiotiimi järjestää talvikaudelle soveltuvaa viihdettä, kuten elävää musiikkia ja diskon joinain iltoina. 

Jotkut aktiviteetit ovat maksullisia.

Lapsille

Port River –hotellin henkilöstö tietää, että lasten kokemus on yhtä tärkeä, ehkä jopa tärkeämpi kuin aikuisten, ja siksi hotellissa on monia heille suunnattuja aktiviteetteja.
Kaikki 4-12-vuotiaita lapsia toivotetaan tervetulleeksi kansainväliseen miniklubiin, jossa varmistetaan, että lapset viihtyvät hauskojen pelien ja heille sopivien toimintojen ääressä. Muutaman tunnin päivässä avoinna olevassa miniklubissa on mm. kasvomaalausta, leikkejä, maalaamista, elokuvien katselua ja erilaisia pelejä. Miniklubin lähellä on ulkoleikkipaikka.
Ilta päättyy perinteiseen minidiskoon, mikä on kovin suosittu pienempien lasten keskuudessa.
Useimpien lasten suosikki, jossa käydään päivittäin, on tietysti hotellin vesipuisto, jossa on 6 liukumäkeä. Se on avoinna pari tuntia päivässä.
Koko perheen yhteinen viihdekeskus on pelihuone, jossa on PlayStation ja biljardi.
Edellä mainitut palvelut käytettävissä huhtikuusta lokakuun loppuun, mutta osa saatetaan joutua kauden alku- ja  loppuvaiheessa perumaan sääolojen tai liian vähän osallistujamäärän vuoksi. Vesipuisto avataan toukokuussa.

Osa toiminnoista voi olla maksullisia.

SPA & Wellness

Hotellissa on iso, tyylikäs spaosasto, jossa muun muassa on klassinen turkklainen sauna, hamam. Täällä voit nauttia traditionaalisesta hoidoista ja käsittelystä, jotka ovat säilyneet ottomaanien ajoista saakka.
Tietysti kylpylässä on tarjolla myös modernimpia hoitoja, joilla voit itseäsi hemmotella; kuten kasvohoidot, kuumakivihieronta, erilaiset hoitohieronnat, manikyyrit ja pedikyyrit ja paljon muuta. Täällä on myös höyrysauna ja tavalinen sauna ja sisäallas käytettävissä.
Monet käyttävät myös tilaisuutta mennä kampaajalle hankkimaan uuden kampauksen, ja miehet kokeilevat klassista parranajoa partaveitsellä.

Kaikki hoidot maksavat ylimääräistä.

Turkkilainen hamam - mikä se on?
Käytännöt voivat toki jonkin verran vaihdella hamamien välillä, mutta yleensä hamam toimii näin:
Astut uimapukuun pukeutuneena hamamhuoneeseen, jonka lämpötila on noin 45 astetta. Asetut makaamaan suurelle marmoritasolle, joka on sijoitettu hamamin keskelle. Sitä kutsutaan vatsakiveksi. Sitten sinua hierotaan erityisellä käsineellä etu- ja selkäpuolelta. Kosteuden ja lämpötilan vuoksi kehon huokoset avautuvat ja siksi ihosi puhdistuu paremmin kuin tavallisella suihkulla. Tämän sinut saippuoidaan ja tehdään saippuahieronta, jotta sinusta tulee vieläkin puhtaampi. Kun se on valmis, sinut huuhdellaan ja siirryt toiseen tilaan toipumaan lepotuolille. Kun tunnet olevasi valmis, pääset lopuksi kokovartalon öljyhierontaan, jossa nivelet ja lihakset pehmenevät.
Tämä on uskomattoman rentouttava ja loistava alku lomalle, ja bonus on, että saat syvemmän rusketuksen, joka kestää kauemmin.

Ymmärrettävästi lähes jokainen Turkissa lomaileva haluaa kokea hamamin.

LRS Port River Hotelli & SPA
Osoite: Titreyengöl Mevkii 07600 - Side
Puhelin: +90242744 15 50
Faksi: +90242744 15 70
Sähköposti: info@portriverhotel.com
www.portriverhotel.com
Yhteensä 406 huonetta
6 kerrosta - 6 hissiä
Rakennusvuosi: 2015
Viimeksi remontoitu: vuosittaista ylläpitokunnostusta
1 rakennus
Avoinna ympäri vuoden
Hyväksytyt luottokortit: Visa ja Mastercard
Päivittäinen siivous, lakanat ja pyyhkeet vaihdetaan kolmen päivän välein.
WIFI - ilmainen hotellin alueella
Virallinen luokitus: 5 *
Oma luokituksemme: 5 *
Ultra All-inclusive ruoan kanssa 24 h ajalla 1.4.-31.10.
All-inclusive klo 10.00–24.00 ajalla 1.11. – 31.10.

Ravintolat ja baarit
1 pääravintola, joka tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen noutopöydistä
2 à la carte - kala ja liha (suljettu talvelle 1.11.-1.4.)
1 välipalabaari
1 leipomokahvila
1 aulabaari
1 allasbaari (suljettu talvella 1.11.-1.4.)
1 rantabaari (suljettu talvella 1.11.-1.4.)

Ultra all inclusive 24h ympäri vuorokauden ja ruokailut ilmoitettuina aikoina kesäkaudella 1.4.-31.10. Talvikaudella ajalla  1.11.-31.3. all  inclusive  klo 10: 00-24: 00 ja ruokailu ilmoitettuina aikoina.
Kaikki paikalliset alkoholi- ja alkoholittomat juomat ja kesäkautena myös valikoima tuontijuomia sisältyvät hintaan. Muut tuontijuomat, tuorepuristettu hedelmämehu ja pullotetut juomat ovat aina lisämaksusta.

Yksi käyntikerta jommassakummassa a la carte –ravintolassa sisältyy all inclusiveen, ja se tulee varata etukäteen hotelliin saavuttaessa.

Uima-allas
1 pääallas / 700 m² / 140 cm syvä
1 vesiliukumäkiallas, jossa on 6 liukumäkeä / 85m² / 140 cm, avoinna muutaman tunnin päivässä toukokuusta lokakuuhun
1 lastenallas / 25m² / 34 cm syvä - pääaltaasta useamman metrin päässä
1 sisäuima-allas - 76m² / 140 cm syvä - lämmitetty marras-huhtikuu
1 lasten sisäuima-allas / 15m² / 35 cm syvä - aikuisten uima-altaan osa, erotettu aidalla
Pääallas on yleensä avoinna huhtikuun ja marraskuun välisenä aikana ja vesipuisto on avoinna toukokuusta lokakuuhun. Tämä voi kuitenkin muuttua sääolosuhteiden vuoksi kauden alussa ja lopussa.
Allas / rantapyyhe ilmainen.

Ranta
Hotelli sijaitsee 300 m päässä rannasta. Pääset rannalle jalan pienen mäntymetsän läpi, mutta hotellilla on myös kuljetuspalvelu. Hiekka/pikkukiviranta, joka syvenee melko nopeasti.
Rantaravintola ja siihen liittyvä baari sekä aurinkotuolit ja varjot sisältyvät ai-ohjelmaan.
Ranta, jossa on ravintola, on suljettu talvikaudella 1.11.-1.4.

Aktiviteetit
Spa-osasto, jossa hamam ja sauna
Kuntosali
Päiväaikaan ohjattua toimintaa, kuten vesijumppaa, aerobicia, allaspelejä ja kilpailuja
Iltaohjelmaa, kuten elävää musiikkia ja esityksiä
Valokuvaaja
Kauppoja
Vesiurheiluamahdollisuuksia rannalla - lisämaksusta
Miniklubi (4-12-vuotiaat), jossa sisä- ja ulkoleikkipaikka. Kansainvälinen, ei suomen-/ruotsinkielistä henkilökuntaa
Pelihuone, jossa on biljardi ja PlayStation
Kokoustila, jossa tekniset laitteet
Kauden alussa ja lopussa osa aktiviteeteista voi olla peruttu sääolosuhteiden vuoksi.
Osa aktiviteetteja/palvleuita maksullisia.

Terveys ja turvallisuus
Huoneessa on palovaroittimet ja hotellissa lakien ja asetusten mukaiset palohälyttimet
Hotelli käyttää ulkopuolista yritystä keittiön ja uima-altaan näytteilden analysointiin. Allasvedestä otetaan päivittäin näyte. Allaskyltti ja varauloskäyntikyltit hotellin alueella ja hississä
Parvekekaide yli 110 cm, eikä yli 12 cm rakoja

Esteettömyys
Hotellissa on kolme liikuntarajoitteisille sovellettua huonetta, max. 2 hlö. Muokatut kylpyhuoneet ja leveämmät ovat. Hotellialueella pääsee liikkumaan ramppeja/hissit. Tavalliset metallitikkaat altaassa. 

Etäisyydet:
Paikallinen keskus: 2 km –Titriyengöl
Siden keskusta: 9 km
Bussipysäkki: 500 m
Ranta: 300 m
Lähin sairaala: Anadolu 10 km
Lähin apteekki: 2 km
Lähin pankkiautomaatti: 2 km
Lähin pankki: 11 km
Taksit hotellin ulkopuolella tai vastaanotosta voivat soittaa
Lentokenttä: 75 km Antalya
Lentokenttä: 105 km Gazipasa
Lentokenttäkuljetus Antalyan lentokentältä Siden ensimmäiseen hotelliin on noin 1 tunti. Koska hotelli on Siden ulkopuolella, kuljetusaika pidempi.

Henkilökohtainen arvio - Susanne K - Laadunvalvoja
Hotellirakennus muistuttaa vähän suurta risteilyalusta. Hotellissa on kaikki mitä tarvitset hyvään lomaan, koska se on moderni ja uusi ja viiden tähden hotelli. Sideen on erittäin helppo päästä paikallisbussilla.

Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Huomautustasi ei toimitettu

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää

Kampanjaan