Orient Suite Hotel

Orient Suite Hotelli

Tässä hotellissa viihtyvät kaikki pienimmästä isoimpaan ja kun tähän lisää vielä keskeisen sijainnin Alanyassa, on Orient Suite on ensiluokkainen valinta monelle.
Hotellissa on päärakennus ja aurinkoinen allasalue, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja –varjoja - mitä houkuttelevin paikka laiskojen allaspäivien viettoon. Allasalueen reunalla on hotellin ravintola. Orient Suite –hotellissa myös perheen pienimpien viihtymiseen on kiinnitetty erityistä huomioita. Miniklubi sijaitsee keskeisellä paikalla hotellin alueella ja toivottaa toivottaa tervetulleiksi kaikki 4–12-vuotiaat lapset. Henkilökunta pitää lapset aktiivisina hauskoilla peleillä ja heille sopivilla aktiviteeteilla. Pienimmillä lapsilla on oma lastenallas.
Hotellissa on iltaviihdettä sesonkiaikaan pari kertaa viikossa. Se voi olla esimerkiksi turkkilainen ilta, elävä musiikki tai erityinen teema-ilta. Viihdykkeeksi on myös biljardi, pöytäilmakiekkopeli, jalkapallo, pöytätennis ja darts.
Jos haluat hemmotella itseäsi hieman enemmän, voimme suositella lämpimästi vierailua hotellin turkkilaisessa saunassa. Täällä voit nauttia omasta ajastasi ja valita erilaisia hoitoja lisämaksusta.
Itäiselle rannalle on helppo kävelymatka n. 500 m. Rannan hiekka on hiukan karkeampaa ja ranta matalampi, joten myös lapsiperheiden on helppo nauttia siitä.
Pääset helposti Alanyan keskustaan ja satamaan, ja matkan varrella on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.
Tämä hotelli soveltuu niin kaveriporukoille, pariskunnille kuin lapsiperheille, jotka haluavat asua lähellä palveluita ja pitävät kodikkaammista pikkuhotelleista enemmän kuin suurista hotellikomplekseista.
Huomioikaa myös, että tässä hotellissa voi valita erilaisia ateriapaketteja, kuten perustason All inclusiven, pelkän aamiaisen tai pelkän majoituksen ilman aterioita.

Huoneet
Mukavat ja perinteiset standardihuoneet ja perhehuoneet sekä kahden huoneen huoneistot, joista on näkymät uima-altaalle tai ympäristöön. Standardihuoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus kokoontaitettavaan lisävuoteeseen. Joissakin standardihuoneissa on yksi parivuode ja yksi yhden hengen vuode ja yksi ylimääräinen kokoontaitettava sänky (vain lapsille)
Perhehuoneissa on kaksi huonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Kahden huoneen huoneistoissa on kahden hengen makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella sekä olohuone, jossa on kaksi vuodesohvaa ja minikeittiö.
Kaikissa huoneissa on ilmainen WIFI, puhelin, minibaari (tyhjä), ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta, satelliitti-TV, laattalattia. Kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, wc. Parveke.

Huonetyypit
Standardihuone enintään 3-4 hengelle
Perhehuone enintään 4 hengelle
Kahden huoneen huoneistot enintään 4 hengelle

Muuta
Hotellissa on 6-kerroksisessa rakennuksessa yhteensä 92 huonetta. Rakennettu vuonna 1991 ja remontoitu vuonna 2010. Hissi, tallelokero (maksullinen, n. 3 €/vrk). Ateriataihtoehdot, jotka voidaan varata etukäteen, ovat all-inclusive (ajalla klo 10.00-22.00) tai vain aamiainen. Jotkut hinnat eivät sisällä aterioita. Valittu ateriapaketti näkyy matkalipussa. Ravintolan ja baarien tarkat aukioloajat ilmoitetaan saavuttaessa hotelliin. Aurinkotuoleja, -varjoja, ruokaa ja juomia lisämaksusta rannalla. Itäranta 500 m. Hiekka- ja pikkukiviranta ja kalliota/kiviä vedessä. Palvelupaketin sisältö voi tapahtua kauden aikana ja on rajoitettu sesongin ulkopuolella. Hotelli hyväksyy Visa- ja MasterCard-kortit. Paikallinen keskus 250 m. Alanyan keskustaan 1,8 km. Paikallinen bussi kulkee n. 250 m. päästä. Turisti/ kaupunkialue, jonka liikenne voidaan kokea häiritseväksi. Moskeijoiden ääniä voi kuuluaa enemmän tai vähemmän koko Alanyan alueella, koska ne ovat osa kaupungin kulttuuria.

Tripadvisorin asiakasarvio
154 Palautetta

Huoneet
Mukavat ja perinteisesti sisustetu standardhuoneet ja perhehuoneet sekä kahden huoneen huoneistot, joista on näkymät uima-altaalle tai ympäristöön. Standardihuoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Joissakin standardihuoneissa on yksi parivuode ja yksi yhden hengen vuode ja yksi ylimääräinen kokoontaitettava sänky (vain lapsille)
Perhehuoneissa on kaksi huonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Kahden huoneen huoneistoissa on kahden hengen makuuhuone parivuoteella tai 2 erillisellä vuoteella ja olohuone, jossa on kaksi vuodesohvaa ja minikeittiö.
Kaikissa huoneissa on ilmainen WIFI, puhelin, minibaari (tyhjä), ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta, satelliitti-tv, laattalattia. Kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, wc. Parveke.

Huonetyypit
Standardihuone enintään 3-4 hengelle
Perhehuone enintään 4 hengelle
Kahden huoneen huoneistot enintään 4 hengelle

Huoneiden varustelu:
Huoneluokat hotellissa:
Standard-huoneet, perhehuoneet ja 2-huoneen huoneistot

Standardihuone: 20 m²
Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 3-4 henkilöä
Huoneissa on kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta.
Joissakin huoneissa on yksi parivuode ja yksi yhden hengen vuode ja yksi ylimääräinen kokoontaitettava sänky (vain lapsille)
Parveke 3,5 m²
Näkymät ympäristöön tai uima-altaalle

Perhehuone: 30 m²
Tähän huonetyyppiin mahtuu enintään 4 henkilöä
Huone koostuu kahdesta huoneesta, joista yhdessä on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta.
Parveke 3,5 m². Näkymät ympäristöön tai uima-altaalle

Kahden huoneen huoneistot: 35 m2 enintään 4 hengelle
1 makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta tai parivuode
1 olohuone, minikeittiö ja kaksi vuodesohvaa (190 cm)
Jääkaappi, 2 keittolevyä, vedenkeitin ja keittiön perusvarusteet.
Parveke näköalalla ympäristöön tai uima-altaalle.
Kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, wc

Kaikissa huoneissa on:
Satelliittitelevisio
Minibaari - tyhjä
Tallelokero - lisämaksusta
Puhelin
Laattalattia
Ilmastointi - lisämaksusta
Kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, wc
Huomaathan, että perhehuoneissa ja 2 huoneen huoneistoissa on ilmastointilaite vain yhdessä huoneessa.

Orient Suite hotelli

Ruokailut

Aamiainen - noutopöytä

07:30-09:30

Lounas - noutopöytä

12:00-13:30

Päivällinen - noutopöytä

19:00-20:30

Iltapäiväkahvi- kahvia/teetä ja leivonnaisia

15:00-16:00

Juomat

Allasbaari / baari – paikallisia alkoholi- ja virvoitusjuomia

10:00-22:00

All inclusive sisältää juomatarjoilun aikavälillä 10: 00-22: 00 ja ruokailut määriteltyinä aikoina.
Huom. Tuontijuomat ja tuorepuristettu mehu ovat lisämaksullisia aina.
Perusall-inclusivekonsepti

Maksuttomat palvelut

Lisämaksulliset palvelut

WIFI vastaanottoaulassa

Puhelin / Faxi

Pöytätennis

Tallelokero

Miniklubi 4-12 vuotiaille.

Aurinkotuolit ja –varjot sekä ruoka/juoma rannalla

Hamam ja hoidot

Hotelli pidättää oikeuden muutoksiin/palveluiden rajoituksiin ilman aika-rajoituksia.
Kauden alku- ja loppuvaiheessa sääolot vaikuttavat ulkopalveluiden saatavuuteen, mukaan lukien ruokailu ulkoterasseilla.
Vahvistetut ruokailu- sekä juomatarjoilujen ajat aktiviteettiohjelma annetaan hotellille saavuttaessa.

Lapsille

Orient Suite –hotellissa myös perheen pienimpien viihtymiseen on kiinnitetty erityistä huomioita. Miniklubi sijaitsee keskeisellä paikalla hotellin alueella ja toivottaa tervetulleiksi kaikki 4–12-vuotiaat lapset. Henkilökunta pitää lapset aktiivisina hauskoilla peleillä ja heille sopivilla aktiviteeteilla.
Muutama tunti päivässä auki oleva miniklubi tarjoaa aktiviteetteja, kuten kasvomaalausta, pelaamista, maalaamista, elokuvien katselua ja kilpailuja. Ilta päättyy minidiskoon, jossa lapset voivat tanssia uusien ystäviensä kanssa.

Miniklubi on avoinna toukokuusta marraskuuhun, mutta jotkut aktiviteetit voivat kauden alku- ja loppuvaiheessa olla suljettu sääolosuhteiden tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Osa palveluista voi olla maksullisia.

AKTIVITEETIT

Sesonkiaikaan hotelli järjestää iltaviihdettä parina päivänä viikossa. Se voi olla esimerkiksi turkkilainen ilta, elävää musiikkia tai teemailta. Asiakkaiden viihteeksi on myös biljardi, pöytäilmakiekkopeli, jalkapalloa ja pöytätennistä sekä darts. Lähistöllä rannalla on maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia ulkopuolisten yritysten järjestämänä.

Edellä mainitut aktiviteetit ovat tarjolla toukokuusta marraskuuhun, mutta kauden alku- ja loppuvaiheessa osa voidaan peruuttaa sääolojen tai vähäisen asiakasmäärän johdosta.
Osa palveluista on maksullisia.

SPA & Wellness

Hotellissa on klassinen turkkilainen sauna, nk. hamam. Täällä pääset kokemaan perinteisen hamamkäsittelyn, joka on säilynyt aina ottomaanien ajoista lähtien.
Tarjolla on myös uudempia hoitoja, joilla voit hemmotella itseäsi, kuten esimerkiksi, kuumakivihieronta, aromahieronta sekä sauna,

Kaikki palvelut maksullisia.

Turkkilainen hamam - mikä se on ?

Käytännöt voivat toki jonkin verran vaihdella hamamien välillä, mutta yleensä hamam toimii näin:
Astut uimapukuun pukeutuneena hamamhuoneeseen, jonka lämpötila on noin 45 astetta. Asetut makaamaan suurelle marmoritasolle, joka on sijoitettu hamamin keskelle. Sitä kutsutaan vatsakiveksi. Sitten sinua hierotaan erityisellä käsineellä etu- ja selkäpuolelta. Kosteuden ja lämpötilan vuoksi kehon huokoset avautuvat ja siksi ihosi puhdistuu paremmin kuin tavallisella suihkulla. Tämän sinut saippuoidaan ja tehdään saippuahieronta, jotta sinusta tulee vieläkin puhtaampi. Kun se on valmis, sinut huuhdellaan ja siirryt toiseen tilaan toipumaan lepotuolille. Kun tunnet olevasi valmis, pääset lopuksi kokovartalon öljyhierontaan, jossa nivelet ja lihakset pehmenevät.
Tämä on uskomattoman rentouttava ja loistava alku lomalle, ja bonus on, että saat syvemmän rusketuksen, joka kestää kauemmin.

Ymmärrettävästi lähes jokainen Turkissa lomaileva haluaa kokea hamamin.

 

Orient Suite Hotelli

Osoite: Güller Pinari Mh. Molla Osmanlar Cad. No: 13 07400 Alanya
Puhelin: +90242512 19 78
Faksi: +90242512 74 26
Sähköposti: orient@orientsuite.com
www.orientsuite.com
Yhteensä 92 huonetta
1 rakennus
6 kerrosta / 2 hissiä
Rakennusvuosi: 1991
Viimeisin kunnostus: 2010
Avoinna ympäri vuoden
Hyväksytyt luottokortit: Visa ja MasterCard
Ilmainen WIFI vastaanotossa / aulassa ja maksullinen muilla alueilla
Päivittäinen siivous, pyyhkeet ja liinavaatteet vaihdetaan kolmen päivän välein
Luokitus: 3*
Ateriat: Aamiainen tai All-inclusive (10: 00-22: 00) tai ilman aterioita

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, kävelymatkan päässä itärannalta, jonne on vain 500 metriä. Täällä itäranta on pitkä, sen hiekka on hieman karkeampaa ja ranta matalampi, mikä tekee sopivan lapsiperheille. Rantaa myötäilee tie, joka johtaa Alanyan keskustaan ja satamaan. Matkan varrella Alanyan keskustaan on myös kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

Ravintola ja baari
1 ravintola
1 allasbaari
Perustason All-inclusive - Kaikki paikalliset alkoholi- ja virvoitusjuomat sisältyvät hintaan klo 10.00–22.00 ja ruokailu määrättyinä aikoina. Tuontijuomat, tuorepuristetut hedelmämehut, ja pullotetut juomat ovat aina lisämaksusta.

Uima-allas
1 pääallas 100 m2 / 140 cm syvä (avoinna 15.4.-11.11.)
1 lastenallas / 10m2 / 40 cm syvä / 1 metri aikuisten uima-altaalle ja erotettu aidalla

Ranta
Itäranta 500 m
Pikkukiviä ja hiekkaa rannalla ja kivikkoa vedessä.
Aurinkotuoleja, -varjoja, ruokaa ja juomia lisämaksusta rannalla

Terveys ja turvallisuus
Huoneessa on savuhälyttimet ja hotellissa lakien ja asetusten mukaiset palohälyttimet
Hotelli käyttää ulkopuolista laboratoriota allas- ja keittiötilojen hygieniatason seurantaan. Altaiden veden laatu tarkistetaan päivittäin. Allasalueen, uloskäyntien ja hissien turvamerkinnät. Parvekkeiden kaiteiden korkeus yli110 cm ja kaiteiden raot alle 12 cm.

Etäisyydet:
Paikallinen keskus: 250 m
Alanyan keskusta: 1,8 km
Satama: 1,9 km 
Bussi: 100 m
Ranta: 500 m
Lähin sairaala: Yasam 1 km
Lähin apteekki: 250 m
Lähin pankkiautomaatti: 250 m
Lähin ranta: 2 km
Taksit hotellin ulkopuolella tai tilattavissa vastaanotosta
Antalyan lentokenttä 130 km
Gazipasan lentokenttä 45 km

Henkilökohtainen arvio - Susanne K, laadunvalvoja
Suuri perhehotelli, jossa on enimmäkseen skandinaavisia vieraita. Voit majoittua joko huoneessa tai huoneistossa, ja sinulla on mahdollisuus valita joko perustason all inclusive tai vain aamiainen tai ei lainkaan aterioita, mikä tekee hotellin soveltuvaksi moneen makuun. Hyvä miniklubi lapsille ja paikka löytää uusia ystäviä lomalla. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, kävelymatkan päässä rannalta 500 m. Alanyan keskusta on vain 800 metrin päässä. Hotellin mukavassa ilmapiirissä nauttivat sekä aikuiset että lapset lomasta

Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Huomautustasi ei toimitettu

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää