Selini Suites & Aquapark

Selini Suites Hotelli

Rento all inclusive hotelli sijaitsee Kolimbarin alueella, päätien varrella, pienessä Kamisianin kylässä, Rapanianan alueella Kolimbarin kylän (2 km) lähettyvillä. Merenrantaan n. 400 m, seillä maksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja. Minimarket, kampaaja ja ATM lähistöllä. Hotellilla baari, ravintola, pieni ilmainen kuntosali, pöytätennis ja maksullinen biljardi. PIeni maksullinen kylpyläosasto, josa hierontapalvelut, kasvohoitoja, avoinna 10-18. Sesonkiaikaan kerran viikossa järjestettyä iltaohjelmaa. Aurinkoinen ja tilava allasalue, jossa baaripalvelut, ilmaiset aurinkotuolit ja –varjot. Isosta altaasta osa erotettu lapsille, lisäksi erillinen poreallas. Toinen, rauhallisempi allasalue sijaitsee piha-alueen takaosassa. Lapsille pieni leikkialue ja sesonkina myös kv. miniklubi (4-12 v). Allaspyyhe vuokrattavissa, n. 2e.
Hotellin vesipuisto sijaitsee pääkadun varrella Kolimbarin kirkon vieressä (n.150 m). Vesiliukumäkialtaassa (syvyys 120cm) on seitsemän liukumäkeä (väh 8v./120cm). Lasten altaassa (syvyys 30cm) on 9 pientä liukumäkeä (väh. 3v). Lisäksi yhteinen uima-allas (syvyys alkaen 90cm). Lasten tulee olla oman huoltajan valvonnassa koko ajan. All Inclusive on voimassa myös vesipuiston tarjoilupisteessä, valikoima suppeampi kuin hotellilla (vesi, virvokkeet, olut). Vesipuisto on avoinna toukokuun alusta, päivittäin klo 10:30-18:00 (1 pvä/vko kiinni huoltotöiden johdosta, säävaraus).

Huoneet
Voimakkain värein sisustettuja standardi-, superior- ja superiorperhehuoneita. Kaikissa huoneissa laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuoneissa amme tai suihkunurkkaus. Maksullinen tallelokero ja pesulapalvelu. Standardihuoneessa ei lisävuodemahdollisuutta. Pohjakerroksen hieman tilavammissa Superior - ja perhehuoneissa lisävuodemahdollisuus enintään kahdelle, ja näissä huonetyypeissä on myös pieni keittonurkkaus, jossa jääkaappi ja sähkölevy (2 kpl), ei keittiövarusteita. Vauvansänky saatavilla.
Sviittihuoneistot sijaitsevat uudisrakennuksessa n. 150 m päärakennuksesta ja vastaanotosta.

Yleistä
Virallinen luokitus 4*. Hotelli valmistunut 1997, uusittu 2004. Kuusi kolmikerroksista rakennusta, yhteensä 168 huonetta/huoneistoa. Hissi vain hotellin päärakennuksessa. Vastaanotto 24 h
Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku- (maalis-huhtukuussa) ja loppupuolella (loka-marraskuussa). Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.

Majoitusvero
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta (alk. 1.1.2018) majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Huomautustasi ei toimitettu

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää