Sonio Beach Hotel

Suosittu, hyvin hoidettu huoneistohotelli Plataniaksen rannalla
Perheen ylläpitämä hotelli on erittäin suosittu pohjoismaalaisten matkailijoiden keskuudessa. Se sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Plataniaksen keskusaukiolta. Päätiellä on (20 m) lähin minimarketti ja supermarkettiin 50 m, hotellilla on upea hiekkaranta. Rannalla maksulliset aurinkotuolit ja -varjot. Hanian keskustaan pääsee helposti paikallisbussilla. Hotellissa on siisti, valoisa aulatila, jossa oleskeluryhmiä ja kirjanurkkaus. Hotellilla on pieni allasalue jossa muutamat ilmaiset aurinkotuolit ja – varjot, allaspyyhkeet vuokrattavissa. Hotellilla on erittäin viihtyisä ja suosittu rantaravintola/baari, joka avoinna joka päivä 8-01 ja piha-alueella oleskeluryhmiä hyvin hoidettujen istutusten keskellä.

Huoneistot
Pelkistetyt, siistit yksiöt, joissa yhdistetty makuu/olohuone keittosyvennyksellä tai kaksiot, joissa erillinen makuuhuone ja olohuone/keittonurkkaus. Kaikissa huoneissa on laattalattia, parveke, kylpyhuoneessa suihkunurkkaus (yhdessä kakaiossa amme/suihkku), wc ja hustenkuivaaja. Ilmastointi sisältyy hintaan. Maksullinen tallelokero ja huonepalvelu 6 pv/vko klo 8-16. Lisävuodemahdollisuus yksiössä yhdelle ja kaksioissa kahdelle olohuoneen sohvasta tai normaalivuoteesta. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.

Yleistä
Virallinen luokitus 3*. Hotellin vanhin osa valmistunut 1987 ja -89, uusin osa 1995. Remontoitu eri osia 2013/14 ja 2015/16, talvella 2016 uusittu osa huoneista sekä ulkomaalaus. Kaksikerroksisessa hotellissa 27 yksiötä ja 9 kaksiota kolmessa rakennuksessa, ei hissiä. Vastaanotto avoinna päivittäin 9-22. Lentokenttäbussi jää päätielle (n. 20 m vastaanottoon).

Lisätietoja ateriavalinnoista. Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku- (maalis-huhtukuussa) ja loppupuolella (loka-marraskuussa).

Majoitusvero

Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta (alk. 1.1.2018) majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 
Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää