Rodoksen kaupungista 4 km länteen on pieni yhdyskunta, jossa samannäkoiset, yksikerroksiset asuintalot on rakennetttu vieri viereen aivan rannansuuntaisen ohikulkutien reunaan. Alue sai nimekseen Kritika v. 1898, kun turkkilaiset asuttivat alueen. Täältä alkavaa, rantaviivaa myötäillen laajentunutta seutua kutsutaan nimellä Ixia.

Seudun läpi kulkevan päätien toisella puolella avautuu turkoosin ja sinisen sävyissä läikehtivä Triantan lahti. Ixian alue on kehittynyt korkeatasoisten hotellien myötä ja rannan lähistöllä onkin nykyisin myös loistohotellialueiden ulkopuolella melkoisen kattava palvelutarjonta ravintoloita, kahviloita, marketteja ja erilaisia liikkeitä. 

Peräti 8 kilometriä pitkä ranta koostuu hiekasta ja pyöreäksi hioutuneista vaaleista kivistä. Heinä-elokuun kuumina päivinä oikein kaivataan meltemien eli pohjoistuulen, vilvoitusta. Länsirannan puolella aallokko saattaa olla voimakasta, joka tulee huomioida uimaan mennessä ja lasten rantaleikeissä. Rannalla on purjelautailukeskus, josta voit vuokrata välineet. Sheraton ja Amathus Beach -hotelleilla on alikulkutunneli vilkkaasti liikennöidyn rantatien alitse.

Hotellit
Ota yhteyttä
Viesti

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Huomautustasi ei toimitettu

Lähettää

{{message}}

Tiedustelu

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Lähettää

Kampanjaan