Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Äkkilähdöt

Lähtö Hotelli 1 Viikko 2 vkoa 3 vkoa
{{LastMinuteDepartureName()}}
{{LastMinuteDetailItem.ArrCityName}} {{displaydateformat(replacetext(LastMinuteDetailItem.CheckIn,'T'))}}
{{LastMinuteDetailItem.HotelCode}} fly
{{(LastMinuteDetailItem.IsOnlyFlight=='True')?'Pelkkä lento':LastMinuteDetailItem.HotelName}} - {{LastMinuteDetailItem.HotelLocationName}}
{{LastMinuteDetailItem.BoardName}}
3 vkoa {{LastMinuteDetailItem.Week3 | isoCurrency:'':0}} €
{{LastMinuteDetailItem.SeatW3}}p {{FindReplaceLastSeatFromLexicon(LastMinuteDetailItem.SeatW3)}}

Äkkilähdöt ja halvat lennot Tunisiaan, Turkkiin, Kanariansaarille, Kreikkaan Kreetalle ja Rodokselle

Nopeasti ja edullisesti aurinkoisiin lomakohteisiin! Tältä sivulta löydät koottuna parhaat tarjoukset nopeille lomalähdöille - varaa netistä tai soita myyntipalveluun.

Äkkilähtö voi olla pelkkä lento lomakohteeseen tai paketti, johon sisältyy lennot ja majoitus. Voit varata netistä myös edulliset pelkät lennot. Et voi käyttää meno-paluulennosta pelkkää paluuta: lue lisää yhdensuuntaisista lennoista. Äkkilähdön koko hinta maksetaan aina kokonaan varaushetkellä. ”Määrittelemätön majoitus” on nimensä mukaisesti määrittelemätön ja saat tietää majoituskohteen saavuttuasi lomakohteeseen. ”Määrittelemätön All Inclusive” –tarjouksia on myös ajoittain tarjolla. Määrittelemätön majoitus voi myös vaihtua loman aikana ja siinä on muitakin erityispiirteitä, joten lue aina äkkilähdön tuotetiedot huolellisesti ennen varaamista. Äkkilähdöissä on myös määriteltyjä hotellitarjouksia lähipäivien lähdöille. Voit varata matkavarauksen yhteydessä lentokenttäkuljetuksen majoituskohteeseen, joissakin kohteissa lisämaksusta. Äkkilähdöt ovat tarjouksia, joihin ei voi yhdistää muita alennuksia. Äkkilähtösivulla näkyvät hinnat ovat per henkilö kun kaksi henkilöä majoittuu kahden hengen huoneessa. Yksin matkustavalle lisätään yhden hengen huonelisämaksu. Yksittäisiä nais-/miespaikkoja ei myydä.

Äkkilähdöillä edullisesti rantalomalle tai vaikka sukelluslomalle!

Valitse ensin kotimaan lentokenttä, josta haluat lähteä lomamatkalle. Voit katsoa kaikki äkkilähdöt kaikkiin lomakohteisiimme tai poimia sinua kiinnostavan lomakohteen matkatarjonnan. Voit suodattaa matkahaun tulokset ajankohdan mukaan valitsemalla matkakuukauden ja matkan keston. Äkkilähdöt saat järjestettyä esim. edullisimman hinnan mukaan tai lähimmän lähtöpäivän mukaan. Tarkista aina varauksen ja kohteen kaikki tiedot ennen varausta. Noudatamme Yleisiä valmismatkaehtoja ja Deturin erityis- ja lisäehtoja.

Varmistathan jo ennen matkan varaamista, että passisi on voimassa riittävän pitkään matkan jälkeen. Suosittelemme, että passi on voimassa aina Euroopan ulkopuolelle matkustettaessa 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Ulkoasiainministeriön nettisivuilla on monipuolisesti lisätietoja kohdemaasta. Tarkista myös voimassaolevat rokotussuositukset esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta voit lukea kohdemaan ja matkailijan ajankohtaisista terveysasioista. Varmistathan , että matkavakuutuksesi on voimassa. Suosittelemme hankkimaan samassa yhteydessä myös matkatavaravakuuksen. Näin voit keskittyä nauttimaan lomastasi!