Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Gület -risteily Turkissa

Goulet-risteily Kemeristä

Gület-purjehdukset - rentoa elämää veneessä

Gület-risteily on erinomainen mahdollisuus kokea elämänsä loma! Sen takaavat Turkin rannikon ajaton kauneus, turkoosi Välimeri ja etelän kuuma aurinko. Lomapäivät vietetään leppoisasti risteillen moottoripurjehtijalla rannikon tuntumassa ja aina välillä pulahdetaan virkistävään veteen, nautitaan maistuva lounas ja viivähdetään vehreiden mäntyjen katveessa. Matkan varrella on mahdollisuus myös vierailla rannikon lähettyvillä sijaitsevilla ikiaikaisilla nähtävyyksillä kulttuurinnälkää tyydyttämässä. Yöksi lasketaan ankkuri jossain kuvankauniissa lahdelmassa ja nukutaan sikeästi laineiden liplatellessa veneen kylkeen. Miehistö valmistaa ateriat ja ruokalistaan voi yrittää vaikuttaa itsekin narraamalla kaloja aamun koitteessa.

Veneet ovat perinteisiä turkkilaisia moottoripurjehdusveneitä. Veneen turkkilainen henkilökunta puhuu englantia varsin rajoitetusti eikä mukana ole suomalaista opasta. Veneissä on kahden hengen hyttejä, jotka ovat erittäin yksinkertaisia ja jokaisessa hytissä on oma suihku ja wc. Matkatavaraa kannattaa ottaa hyvin rajoitetusti ja mikäli mahdollista, pakata tavarat kokoontaittuvaan kangaskassiin, joka vie mahdollisimman vähän tilaa hytissä. Mukaan kannattaa pakata kevyiden vaatteiden ja uimapuvun lisäksi oma kylpy/rantapyyhe sekä snorklausvälineet. Aurinko merellä on voimakas, joten pakkaa riittävästi aurinkovoidetta mukaan. Veneessä on yleensä neljän hengen miehistö ja sieltä löytyy mm. VHF-radio, puhelin/kännykkä, musiikkilaitteet, kuuma vesi, snorklaus- ja kalastusvälineet.

Hintaan sisältyy lennot, kuljetukset veneelle ja täysihoito. Ruokajuomat lisämaksusta, samoin kahvi/tee, paitsi aamiaisen yhteydessä.