Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


GoExpo Golfmessutarjoukset

GoExpo golfmessut 2.-4.3.2018

Tervetuloa osastollemme 6 S 63. Paikalla on teemamatkojemme vetäjiä, jotka mielellään kertovat lisää mm. golfkentistä, joilla matkan aikana pelataan. Aukioloajat: pe  2.3.2018 klo 12-20, la 3.3.2018 klo 10-18 su 4.3.2018 klo 10-17. 


Golfmessutarjoukset - Belek ja Tunisia

Golfmessutarjouksiin on laskettu mukaan lentokenttäkuljetukset kohteessa sekä golfbägin kuljetus, mutta nämä palvelut tulee itse varata järjestelmästä varauksen yhteydessä. Lisättyäsi bägin ja kuljetuksen varaukselle, näet yhteenvedosta että loppuhinta vastaa alla esitettyjä tarjoushintoja 899e / 599e.

Belekissä etukäteen tilataan 4 kierrosta ja lisäkierrokset varataan paikan päällä suoraan Clubilta. Golf Clubien "rajoittamaton" kierrosmäärä vaihtelee. Corneliassa pelataan omilla kentillä eikä lisäkierroksille ole ylärajaa. Sentido -paketissa pelataan Nationalin ja Caryan kentillä yhteensä enintään 7 kierrosta. Caryan golfkentällä pelataan marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna 2018 Eurooppa Tourin Turkish Airlines Open.

Cornelia Deluxe -golfmessutarjous 899e/hlö/2hh Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti lähdöillä: Jyväskylä 29.3-19.4., Joensuu 29.3.-19.4., Vaasa 30.3.-20.4., Kuopio 30.3.-20.4. ja Oulu 8.-22.4.2018.

Sentido Zeynep -golfmessutarjous 899e/hlö/2hh Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti lähdöillä: Helsinki 7.4., Jyväskylä 29.3-19.4., Joensuu 29.3.-19.4., Vaasa 30.3.-20.4., Kuopio 30.3.-20.4. ja Oulu 1.-22.4.2018.

Tunisia Golfpaketti Skanes Serail ja 5 kierrosta Flamingo 599e/hlö/2hh. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti lähdöillä: Helsinki 3.ja 24. ja 31.3. sekä 7.4.

Tarjoukset yksityishenkilöille, ei jälleenmyyjille, ei koske ryhmiä.

 • Cornelia Deluxe ja rajoittamaton golfpaketti

  Golfmessutarjoushintaan 899e/hlö/2hh on laskettu mukaan lentokenttäkuljetukset kohteessa (20 e/hlö) sekä golfbägin kuljetus (55e/bägi), mutta nämä palvelut tulee itse varata järjestelmästä varauksen yhteydessä, jonka jälkeen kokonaishinnaksi tulee messutarjoushinta. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti lähdöillä: Jyväskylä 29.3-19.4., Joensuu 29.3.-19.4., Vaasa 30.3.-20.4., Kuopio 30.3.-20.4. ja Oulu 8.-22.4.2018.

  Cornelia Faldo Golf Clubin "Unlimited" -pakettiin sisältyy ennakkoon varattuja golfkierroksia 4 (yksi per päivä) Cornelian Faldo Golf kentällä ja nämä varataan etukäteen golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit varata ne paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotellilta on ilmainen bussikuljetus Cornelia Golf Clubille, muille golfkentille maksullinen kuljetus järjestettävissä. Golfbägin säilytystilat klubilla. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

  Cornelia Golf Club
  Nick Faldon ” Turkish Delight ” on Belekin uusin 27-reikäinen Championship-tasoinen kenttä, joka avattiin marraskuussa 2006. Kolme vaihtoehtoista tapaa pelata 18 reikää (3x9) King Course 6560 m, Queen Course 6510 m ja Prince Course 6430 m (backtee). Kaikkien kenttien tasoitusvaatimus on 28 (miehet) ja 36 (naiset).
  Cornelia golfkenttä on kauniisti rakennettu, inspiroiva ja monentasoisten golfareiden pelattavissa. Vaikeustaso päätät tietenkin itse, useimpia reikiä on mahdollisuus pelata vaihtoehtoisilla lähestymisillä , mikä oli Faldon tarkoituskin. Hänen signeerauksensa näkyy erityisesti Kings Coursen seitsemännellä reiällä, jota kutsutaan "Faldo valinnaksi". Tämä on par 4 -väylä, joka erottaa jyvät akanoista- voit valita turvallisia rautoja tai riskeerata draivilla ja napata eaglen tarkalla putilla, valinta on sinun, pieninkin virhe maksaa kalliisti, mutta oikein pelattuna palkitseva väylä. Cornelia Golf tarjoaa monia hyviä ja unohtumattomia väyliä.

  Hotelli
  Moderni perheystävällinen hotelli isolla alueella, noin 4 km päässä Belekin keskustasta. Hotellissa minimarket, kampaaja, koruliike, laukkuliike ja matkamuistomyymälä. Aulabaari, ravintola ja 5 a la carte –ravintolaa sekä useita baareja niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Hotellissa useita kokoustiloja (max. 1700 hlö). Langaton internetyhteys aulassa. Kylpyläosasto jossa maksullisia hoitoja, Hamam (käsittelyt maksullisia) sekä sauna. Hotellissa biljardi, pöytätennis, tenniskentät, koripallo, jalkapallo ja rantalentopallo sekä lisämaksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Darts, aerobic, playstation ja keilaus (maksullinen). Lapsille miniklubi (4-12v), leikkikenttä sekä leikkihuone. Yökerho ja viikoittain ilta-ohjelmaa. Iso puutarha- ja allasalue. Useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin sekä vesiliukumäkiallas. Allasalueilla aurinkotuolit, joissakin aurinkovarjot. Hotellilla on oma yksityinen ranta, jossa aurinkotuoleja ja –varjoja sekä rantabaari. Allas- ja rantapalvelut avoinna vain kesäkuukausina.

  Huoneet

  Keltaisen ja vihreän sävyin sisustetuissa huoneissa puhelin, satelliittitelevisio, minibaari (virvoitusjuomia ja olutta), kokolattiamatto sekä parveke. Huoneissa sekä kiinteä että langaton internetyhteys ja tallelokerot. Kylpyhuoneessa amme ja käsisuihku sekä hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.


  Yleistä

  Virallinen luokitus 5*. Hotelli rakennettu 2002, huoneet remontoitu 2010, viimeisin remontti 2012. Yhteensä 358 huonetta kolmessa 5-kerroksisessa rakennuksessa. Päärakennuksessa 4 hissiä. Vastaanotossa rahanvaihto.

  Hotellissa 3 vesiliukumäkeä (kaksi yli 12-vuotiaille).
  Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
  Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

  Rantaan: Rannalla
  Keskustaan: Belek - 4km
  Uima-allas: Kyllä
  Lasten allas: ei
  Baari: Kyllä
  Ravintola: Kyllä
  Internet: Kyllä
 • Golfpaketti Sentido Zeynep ja Unlimited paketti

  Sentido Zeynep -golfmessutarjoushintaan 899e/hlö/2hh on laskettu mukaan lentokenttäkuljetukset kohteessa (20 e/hlö) sekä golfbägin kuljetus (55e/bägi), mutta nämä palvelut tulee itse varata järjestelmästä varauksen yhteydessä, jonka jälkeen kokonaishinnaksi tulee messutarjoushinta. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti lähdöillä: Helsinki 7.4., Jyväskylä 29.3-19.4., Joensuu 29.3.-19.4., Vaasa 30.3.-20.4., Kuopio 30.3.-20.4. ja Oulu 1.-22.4.2018.

   Golfpakettiin sisältyy etukäteen varattuna 4 kierrosta (1 per päivä) valinnan mukaan National Golf Clubin ja Carya Golf Clubin kentillä. Loput kierrokset (max 3) varataan paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Majoitus on 2-hengen standardihuoneessa all inclusive-hoidolla. Golfvaraukset osoitteesta golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotellilta on ilmainen bussikuljetus molemmille kentille. Golfbägin säilytystilat klubilla. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7). Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 55 euroa (edestakaiset lennot).

  Golfkenttien lähettyvillä, Kadriyen kylässä sijaitseva golfhotelli

  Sentido-ketjun golfhotelli Belekissä sijaitsee lähellä useampaakin Belekin kenttää, lähimpänä on mm. Carya Golf (250 m). Sisarhotelli Zeynep Resort sijaitsee rannan puolella aivan golfhotellin edessä ja myös sen palveluita Golf Resort -hotellin asiakkaat voivat käyttää tarvittaessa. Hotellissa minimarket ja muita liikkeitä, kampaamo ja kokoustilat sekä maksullinen nettinurkkaus. Aulabaari, Golfers Lounge -baari ja Brasserie sekä pääravintola ja kaksi a la carte -ravintola (1 x vko sis. ai-pakettiin, etukäteisvaraus, talvikuukausina avoinna yksi a la carte -ravintola), hotelli järjestää sesonkina myös muutamana iltana viikossa elävää musiikkia. Ohjattua toimintaa päiväaikaan, mm. sauvakävelyä, pöytätennis ja tenniskenttä (valaistus maksullinen, 1 pelitunti/pvä sis ai-pakettiin). Kylpyläosasto tarjoaa maksullisia hoitoja, täällä on myös kauneushoitola, sauna ja hamam (käyttö vapaa, hoidot ja käsittelty lisämaksullisia), sisäuima-allas ja kuntosali..

  Huoneet

  Tilavissa, maanläheisin vaalein värein sisustetuissa standardihuoneissa kokolattiamatto, maksullinen tallelokero ja kylpyhuoneissa suihkukaappi. Kalustettu parveke tai terassi (1. krs. huoneet). Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta jopa kahdella. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

  Muuta

  Hotelli rakennettu vuonna 2011, remontoitu 2016. Hotellissa yhteensä 180 huonetta viisikerroksisessa rakennuksessa. Vastaanotto sijaitsee viereisessä Zeynep Resort -hotellissa, jonne lentokenttäbussi tuo asiakkaat ja josta hotellivieraat kuljetetaan golfautoilla sisäänkirjautumisen jälkeen golfhotellin puolelle.

  Rantaan: Oma ranta - 300 m
  Keskustaan: Kadriye - 5 km
  Uima-allas: Kyllä
  Lasten allas: ei
  Baari: Kyllä
  Ravintola: Kyllä
  Internet: Kyllä
 • Golfpaketti Skanes Serail ja 5 kierrosta Flamingo

  Golfmessutarjoushintaan 599e/hlö/2hh on laskettu mukaan lentokenttäkuljetukset kohteessa (20 e/hlöö) sekä golfbägin kuljetus (50 e/bägi), mutta nämä palvelut tulee itse varata järjestelmästä varauksen yhteydessä, jonka jälkeen kokonaishinnaksi tulee 599 e/hlö. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti lähdöillä 17. ja 24.2., 3. /24. / 31.3 sekä 7.4.

  Pakettiin sisältyy 5 kierrosta Flamingo Golfkentällä. Kierrokset varataan etukäteen golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne kauttamme tai varata paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Kuljetukset Golf Clubille eivät kuulu pakettiin, 7 km noin 10min taksilla. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).
   
  Flamingo Golf Club
  Ronald Freamin komea, mäkinen puistokenttä, vehreitten oliivilehtojen ympäröimä. Kentän vieressä sijaitseva suolajärvi on keväisin tuhansien flamingojen kokoontumispaikka. 18 reikää, pituudet 5580 m/4500 m, hcp green card. Avattu:1992, uusittu v. 2010.

  Hotelli
  Hotelli Skanes Sereil sijaitsee Skanesin ranta-alueella, aivan lentokentän vieressä (1,5 km), lentoliikenteen äänet kuuluvat hotellille. Ympäristössä joitain muita hotelleja ja läheiseltä päätieltä hyvät taksi- ja bussiyhteydet niin Monastiriin (5 km) kuin Sousseen (19 km). Hotellissa iso kokoustila (max. 360 hlöä, laattalattia, varusteita vuokrattavissa), minimarket, tatuointi- ja matkamuistoliike, ilmainen Wifi aula- ja allasalueella. Aulatilassa baari (avoinna 8-24, ai sis. klo 23 asti). Pääravintola ja a la carte -ravintola (tunisialainen menu, etukäteisvaraus). Sesonkiaikaan (kesäkuukausina) ajoittain iltaohjelmaa. Kylpyläosasto, jossa pieni kauneuhoitola ja hammam (maksullisia sekä sisäuimallas (talviaikaan lämmitetty). Pöytätennis (2 pöytää) ja minigolf (9 rataa) sekä maksullinen biljardi. Yksi tenniskenttä, varusteet saatavissa, iltavalaistus maksullinen. Päiväaikaan ohjattua toimintaa (jumppaa/vesijumppaa). Lapsille leikkialue ja -huone, kansainvälinen miniklubi sesonkiaikaan kesäkuusta syyskuulle. Aurinkoisella allasalueella aurinkotuoleja ja varjoja, allasbaari ja erillinen lastenallas. Omalla ranta-alueella baaripalvelut, aurinkotuleja ja -varjoja . Allas- ja rantapalvelut avoinna vain kesäaikaan, kesäkuusta syyskuun loppuun.

  Huoneet
  Raikkain punavalkoisin tekstiilein sisustetut huoneet, joissa laattalattia, puhelin, satelliittitelevisio, tallelokero (takuumaksulla), minibaari vuokrattavissa. Kalustettu parveke (3 huonetta ilman parveketta): Kylpyhuoneessa amme/käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, osassa huoneita jopa kahdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.

  Muuta
  Virallinen luokitus 4*. Hotelli valmistunut 2003, vuonna 2013 remontoitu yleiset tilat, huoneet ja ravintolat. Hotellissa yhteensä 214 huonetta yhdessä 3-kerroksisessa rakennuksessa, kaksi hissiä. Vastaanotossa rahanvaihto.

  Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja all inclusive sekä em. golfkierrokset.
  Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.

  Rantaan: Oma ranta - 100 m
  Keskustaan: Monastir - 5 km
  Uima-allas: Kyllä
  Lasten allas: ei
  Baari: Kyllä
  Ravintola: Kyllä
  Internet: Kyllä