Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kylpylähotellit

Hemmottelua keholle ja mielelle!

Nämä hotellit tarjoavat lomalaisilleen hyvän olon, joka kestää vielä kauan paluulennon jälkeen. Kylpylähotelleistamme löytyy spa-osastot erilaisine terveys- ja kauneushoitoineen. 

Kylpyläosastojen laajuus ja palveluvalikoima vaihtelee, mutta kaikissa löytyvät ainakin sisä- ja porealtaat sekä saunat ja hierontapalvelut. Lisäksi monet näistä hotelleista tarjoavat myös kattavat kampaamo- ja kauneushoitolapalvelut sekä vaihtelevan valikoiman muita hyvän olon palveluja ja liikunnallisia aktiviteetteja. Näitä ovat mm. hyvin varustetut kuntosalit, normaalia laajempi valikoima ohjattua liikuntaa (mm. aerobic, vesijumppa, hölkkä jne. ), vitamiinibaarit terveysjuomavalikomineen sekä kasvisvoittoiset dieettinoutopöydät. Kun nämä spa-hotellit vielä usein sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla ja niissä on laajat omat puutarha- sekä monipuoliset allasalueet rauhallisine nurkkineen, voi melkein luvata, että täältä itsekukin lähtee takaisin kotiin sekä hyvää oloa hehkuen että rentoutuneena.

Alkaen hinnat ovat esimerkkejä yhden viikon hinnoista/hlö, kun huoneeseen majoittuu kaksi henkilöä. Hinnat vaihtelevat lähtöpäivän ja lähtöpaikkakunnan mukaan.