Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Perhehotellit Alanya

Perhehotellit Alanyassa

Lomakohteissamme on tarjolla myös normaalia tilavampia huoneistoja, joissa majoittuu isompikin perhe tai kaveriporukka yhdessä.

Kuuden henkilön perheelle sopii Yeniacun huoneistohotelli (2 aikuista + 4 alle 12-v.)
Viiden henkilön perheelle sopii myös Kleopatra South Star -huoneistohotelli (2 aikuista + 3 alle 12-v.)

Sivun alaosassa näet esimerkkejä niistä hotelleista ja huoneistoista, joissa on olemassa tilavampia huoneita. Matkahausta voit tarkistaa onko tällainen huonetyyppi vapaana haluamanasi lähtöpäivänä. Hinnat vaihtelevat lähtöpäivän ja lähtöpaikkakunnan mukaan. 

 • Hyvin hoidettu perhehotelli lähellä Kleopatra-rantaa
  Lämminhenkinen huoneistohotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä keskustan palveluista. Hotellilla minimarketti ja vieressä supermarketti (100 m). Hotellin on ranta-alue (nro 22), jossa maksulliset aurinkotuolit ja – varjot sekä baaripalvelut. Allasalueella uima-allas, erillinen lastenallas, pieni leikkikenttä, baari, maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot, talvikuukausina ulkopalvelut rajoitettuja. Hotellissa on ravintola, jossa myös ulkoterassi. Hotelilla voi pestä myös pyykkiä maksua vastaan.

  Huoneistot
  Raikkaissa, vaalein sävyin sisustetuissa huoneistoissa laminaattilattia, parveke ja maksullinen tallelokero. Kaksiossa makuuhuone ja erillinen olohuone/keittiönurkkaus. Lisävuodemahdollisuus kahdelle oleskeluryhmän vuodesohvalla. Kolmiossa kaksi makuuhuonetta ja lisävuodemahdollisuus kahdelle olohuoneen vuodesohvalla, huoneessa max. seitsemän henkilöä. Vauvansänky on saatavilla.

  Yleistä
  Virallinen luokitus 3*. Rakennettu vuonna 1992, kokonaan uusittu vuonna 2012. Seitsemänkerroksisessa rakennuksessa yhteensä 35 huoneistoa.

  Perushintaan sisältyy kaksio tai kolmio keittomahdollisuudella, ei aterioita.Huoneen ilmastointi-ilmalämmityslaitteen käyttö lisämaksusta. Alku- ja loppukauden aikana rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa..

  Rantaan: Kleopatra Beach - 100 m
  Keskustaan: Alanya - 1 km
  Uima-allas: Kyllä
  Lasten allas: Kyllä
  Baari: ei
  Ravintola: Kyllä
  Internet: Kyllä
 • Siisti, keskitason huoneistohotelli keskeisellä sijainnilla
  Hotelli sijaitsee Kleopatra-rannan puolella, lähellä keskusta-aluetta (100 m) ja rantaa (300 m). Huoneisiin voi kuulua ympäristön liikenteen ja kaupunkielämän ääniä. Rannalla maksulliset rantatuolit ja – varjot. Hotellissa kadun puolella suosittu ravintola, jonka läpi kulku vastaanottoon. Allasalueella on baari, josta osa aulatilan puolella,  iso allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot. Sesonkiaikaan hotelli järjestää viikoittain turkkilaisen illan tai elävää musiikkia.

  Huoneistot
  Vaaleasävyiset, tilavat huoneistot, joissa makuuhuone ja olohuone/keittonurkkauksella, kolmoissa kaksi makuuhuonetta. Laattalattia, maksullinen tallelokero ja ilmastointi. Uusissa moderneissa kylpyhuoneissa suihkukaappi. Tilava uusitut parvekkeet. Lisävuode jopa kahdelle olohuoneen sohvasta, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

  Yleistä
  Virallinen luokitus Apart. Hotelli on rakennettu 1993, vuonna  2012 uusittu aula- ja ravintolatilat sekä huoneistojen parvekkeet ja kylpyhuoneet, v. 2015 vaihdettu hissi. Kuusikerroksisessa hotellissa yhteensä 40 huoneistoa, (hissille 6 porrasta vastaanotosta).

  Perushintaan sisältyy majoitus kaksiossa keittomahdollisuudella, ei aterioita. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
  Talvikauden aiana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.

  Rantaan: Kleopatra Beach - 300 m
  Keskustaan: Alanya - 100 m
  Uima-allas: Kyllä
  Lasten allas: Kyllä
  Baari: Kyllä
  Ravintola: Kyllä
  Internet: Kyllä