Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Monte Carlo Hotelli

Monte Carlo Hotelli

Kausi:

Hyvinhoidettu, liikuntarajoitteistenkin tarpeita huomioiva hotelli Obassa

Uudistettu hotelli sivukadun varrella Obassa lähellä itäistä Keykubat-rantaa. Rauhallinen sijainti, tosin maanantaimarkkinat aivan vieressä. Aulatila, jossa oleskeluryhmiä ja satelliittitelevisio. Pöytätennis ja maksullinen biljardi. Hotellilla hamam ja sauna lisämaksusta. Yleisissä tiloissa maksuton, langaton internetyhteys,samoin rannalla. Sesonkiaikaan järjestetään ajoittain iltaohjelmaa. Allasalue, jossa baari, aurinkotuoleja ja -varjoja, sekä erillinen lastenallas, isossa altaassa vesiliukumäki. Allas/rantapyyhkeet saatavissa.. Altaassa on hissi liikuntaesteisiä varten. Rannalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. All Inclusive ei koske hotellin rantaa, ainoastaan vesi, kahvi/tee ja mehuja sisältyy. Koko hotellialueella voi liikkua lähes esteettömästi ja vastaanottoon ramppia pitkin. Kaikki hotellin palvelut on pyritty suunnittelemaan liikuntarajoitteiset, pyörätuolilla liikkuvat ja lastenvaunujen kanssa liikkuvat huomioiden.

Huoneet

Vaaleasävyiset, mukavan modernit huoneet kahdelle hengelle, lisävuodemahdollisuus kolmannelle. Osassa huoneista parisänky. Huoneissa laminaattilattia, satelliittitelevisio, minibaari (vettä) ja maksullinen tallelokero. Osassa huoneita langaton internetyhteys. Kylpyhuoneessa hiustenkuivaaja sekä suihkukaappi, jossa kiinteä suihku. Liikuntaesteisille 15 erikoisvarusteltua 18 neliöistä huonetta, joissa 4 neliön parveke. Neljän neliön kylpyhuoneessa hätänappi vastaanottoon, käsisuihku ja erityisleveät 100cm oviaukot. Hotellissa myös muutama isompi perhehuone, joissa on kaksi huonetta, yksi kylpyhuone, enintään 4 hlöä.

Muuta 
Virallinen luokitus 3*. Yhteensä 119 huonetta, kolme hissiä, joista yksi sopii liikuntaesteisille. Vastaanotossa rahanvaihto. Hintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja all inclusive-hoito. Lisämaksusta perhehuone. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.
Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella.
Hotellissa 1 vesiliukumäki (pienten lasten tulee olla vanhempien valvonnassa. Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 1994 )
  • Uusittu/uudistettu i 2011 huoneet, 2013-14 aula,
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 6 )
  • Hissi ( 2 + 1 invahissi )
  • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
  • Vesiliukumäkiallas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Oba göl Mevkii, Alanya - Antalya, Turkey

Telephone

:0090 242 514 06 52

Fax

:0090 242 514 33 52

GOOGLE REMARKETING CODE