Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Blue Sea Callao Garden

Kausi:

 Kylämäinen hotellikokonaisuus Callao Salvajessa

Hotelli sijaitsee jyrkähkössä rinteessä ja muodostaa pikkuisen kylän jo itsessään lukuisine rakennuksineen ja kujineen sekä portaikkoineen. Rakennusten välissä kolme eri allasaluetta ja lukuisat värikkää kukkaistutukset piristävät valkoisseinäisiä, eri kukkien mukaan nimettyjä huoneistorakennuksia. Hotellin ympärillä paikallisasutusta ja muita hotelleja. Aivan hotellin edustalla niin taksitolpa kuin bussipysäkki, mistä pääsee mm. Las Americakseen, lähimmät kaupat ja ranta n. 300 m. Omaleimainen laavakivellä koristeltu aulatila, jossa oleskeluryhmiä ja ilmainen nettiyhteys. Hotellissa ravintola, maksulliset squash- ja tenniskentät sekä minigolf, pöytätennis ja biljardi (lisämaksullinen). Pyykinpesuun kolikoilla toimiva itsepalvelukone. Hotellissa kolme erillista allasaluetta, joista yksi rauhallisempi, yhdellä altaalla kuutena päivänä viikossa ohjattua toimintaa päiväaikaan ja yksi altaista soveltuu osin matalampana myös lapsille (syvyys 50 - 180 cm), yksi allasbaari.

Huoneistot

Kodikkaita tilavia huoneistoja, joissa makuuhuone ja olohuone, jossa keittonurkkaus,  osassa baarikeittiö. Keittonurkkauksessa hyvä varustus, mm. kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja sitruspuserrin. Maksulinen wifi ja tallelokero sekä kolikoilla toimiva televisio. Kaikissa laattalattia ja tilava kalustettu parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa amme/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuode yhdelle vuodesohvasta, vauvansänky saatavilla.

Superiorhuoneistot ovat uudempia sisustukseltaan, keittiössä on myös mikroaaltouuni  ja huoneistoista on näkymä allasalueelle ja merelle, muuten koko ja sama  varustelu kuin standardihuoneistoissa.

Muuta

Hotelli valmistunut 1991, uudistettu osin 2001, Kaikkiaan 18  1-3 kerroksista rakennusta, joissa yhteensä 219 huoneistoa, ei hisseja. Hotellialueella pitkiä välimatkoja ja paljon portaita, joten ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä sekä all inclusive -paketti. All inlcusive sisältää päivän ateriat seisovasta pöydästä, paikallisia virvoitus- ja alkoholijuomia sekä välipalaa erillisen, hotellilta saatavan ohjelman mukaisesti.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Tenerife Sur - 18 km )
  • Rantaan ( Playa Agabo - 300 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Callao Salvaje - 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Costa Adeje - 12 km )

YLEISET PALVELUT

  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( Max 3 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas
  • Lasten allas
: Lisämaksusta