Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Catalina Park Huoneistot

Catalina Park Huoneistot

Kausi:

Huoneistohotelli kaupunkielämästä nauttivalle
Viihtyisä, siisti budjettihotelli heille, jotka nauttivat kaupunkielämän rinnalla myös auringosta ja rannasta. Kävelymatkan päässä Puerto de la Luz -satamasta ja rannasta (200 m). Keskustahotellin ympäristössä on paljon kauppoja ja liikkeitä, lähin supermarket 50 m. Hotellin katolla on pieni aurinkoterassi aurinkotuoleineen. Biljardi, langaton nettiyhteys aulassa ja kokoushuoneessa, kokoustila max. 50 henkilölle. Maksulliset tallelokerot aulatilassa. Kaupungin rannalla maksulliset aurinkotuolit ja - varjot.

Huoneistot
Yksinkertaisesti sisustetut studiot. Kaikissa huoneissa pieni ovellinen keittiö, laattalattia ja kylpyhuoneissa istuma-amme. Vauvansänky on saatavilla. Studio kahdelle, ei lisävuodemahdollisuutta, eikä parveketta. Pienessä osassa huoneista ranskalainen parveke ja näkymä kadulle. Osassa huoneistoja ikkuna rakennusten väliseen ilmanvaihtokuiluun, ei näkymiä, osassa näkymä katetulle sisäpihalle tai kadulle.

Isommissa huoneissa (studio - kolmelle) joko kolme normaalivuodetta tai kaksoisvuode ja vuodesohva, nämä huoneet sijaitsevat keskimmäisessä rakennuksessa ja näistä kaikista näkymä katetulle sisäpihalle.

Yleistä
Virallinen luokitus 2+. Rakennettu vuonna 1968, vuonna 2015 yhden rakennuksen kaikki 16 huoneistoa uusittu. Suunnitelmissa vaihtaa istuma-ammeet suihkukaappeihin kesän 2017 aikana, työn valmistumista ennen kauden alkua ei taata. Hotellissa yhteensä 80 huoneistoa kolmessa yhteenliitetyssä rakennuksessa. Hissi ei mene kattoterassille asti, ylin kerrosväli tulee kävellä portaita, lisäksi portaita osaan huoneistoja hissitasanteelta. Hotelli sijaitsee kapean kadun varrella, liikenteestä riippuen isommat minibussi/bussit (lentokenttäkuljetus) eivät aina pääse hotellille saakka, vaan joutuvat jäämään 50-200 m päähän.

Perushintaan sisältyy yksiö/kaksio keittomahdollisuudella, ei aterioita. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( Ensimmäinen osa 1968 )
  • Uusittu/uudistettu ( 2015 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 7 + kattoterassi )
  • Hissi ( 3 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:de Tomas Miller 67, Puerto de La Luz, 35 007, Las Palmas

Telephone

:0034 928 26 41 20

Fax

:0034 928 22 19 72

GOOGLE REMARKETING CODE