Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Concorde Hotelli

Kausi:

Omaleimainen hotelli ripauksella 70-luvun NY-henkeä

Ulkoasultaan jyhkeä hotellirakennus henkii menneiden vuosikymmenten tunnelmia. Aulatilassa kahvila- baari, jossa myös ulkoterassi sekä tietokonenurkkaus, hotellissa maksuton netti ja muutama välipala-automaatti sekä kaksi kokoushuonetta. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee varsin viehättävä ravintola, josta upeat näköalat merelle ja kaupungille. Kattotasanteella on hotellin auringonottoterassi sekä uima-allas. Hotellin sijaitsee lähellä Las Canteras -rantaa ja ympäristössä kaupunkielämää kauppoineen ja ravintoloineen. Lähistöllä myös Santa Catalinan puisto ja bussiterminaali (300 m), josta hyvät yhteydet saaren muihin osiin.

Huoneet

Pienehköt, mutta siistit, raikkaat, valoisat huoneet, joissa laattalattia ja kadun puoleisissa huoneissa ranskalainen parveke (25 huonetta sisäpihan puolella, ei ranskalaista parveketta). Moninkertaiset ikkunat eristävät katumelun varsin hyvin. Tallelokero ja maksuton langaton wifi. Uusituissa kylpyhuoneissa tilava suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Muuta

Virallinen luokitus 4*. Hotelli rakennettu 1969, kylpyhuoneet uusittu 2017. Hotellissa 126 huonetta 7-kerroksisessa rakennuksessa, kaksi hissiä. Hissi ei mene kattotasanteelle asti, sinne portaita. Hotelli sijaitsee kapean kadun varrella ja liikenteestä riippuen isommat lentokenttäbussit jäävät max. 200 m isomman kadun varteen. Talvella 2018-19 hotelli uusii kokoustiloja, töistä ei pitäisi aiheutua suurempaa haittaa hotellivieraille.

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuonessa aamiaisella, lisämaksusta puoli- tai täyshoito.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Gran Canaria - 27 km )
  • Rantaan ( Las Canteras - 50 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( El Puerto - 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Triana/Vegueta - 5 km )

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 1969 )
  • Uusittu/uudistettu ( Kylpyhuoneet kevät 2017 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 7 )
  • Hissi ( 2 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE