Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Idafe Huoneistot

Siisti, kodikas huoneistohotelli Las Canteras-rannalla

Keskeinen sijainti Las Canteras -rannan tuntumasa, rannan lisäksi ympärillä on kaikki mahdolliset kaupungin palvelut . Pien, vaatimaton mutta  hyvinhoidettu hotelli sopii hyvin heille, joita kaupungin äänet eivät häiritse eikä hotellin palveluilla ole suuria vaatimuksia. Hotellin hiljattain uusitussa aulassa on muutama välipala-automaatti ja katolla aurinkoterassi, lisäksi maksuton wifi koko hotellin alueella.

Huoneistot

Vaatimattomat, mutta siistit pienen studiot, joissa yhdistetty makuuhuone ja olohuone keittonurkkauksella. Laattalattia, maksullinen tallelokero. Keittonurkkauksessa jääkaappi, kahvinkeitin ja sähkölevy (2kpl,ei uunia) sekä peruskeittiövarustus, ruokailuryhmä kahdelle. Kylpyhuoneessa suihkunurkkaus. Vain kolmessa huoneistossa parveke. Vauvansänky saatavilla. Ei ilmastointi/lämmityslaitetta.

Muuta

Virallinen luokitus 2*. Hotelli valmistunut 1966, osa studioista uudistettu 2008 ja aulatila 2016. Kuusikerroksisessa rakennuksessa yhteensä 33 studiota, hissi (katon aurinkoterassille portaat). Hotelli sijaitsee pikkukadun varrella, lentokenttäkuljetus vain minibusseilla hotellille asti. Suunnitteilla studioiden modernisointi kesällä 2017.

HIntaan sisältyy majoitus kahden hengen studiossa keittomahdollisuudella, ei aterioita.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 6 )
  • Hissi

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Internetyhteydet ( Ilmainen WIfi )
  • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )
: Lisämaksusta