Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Dunas Mirador Golfpaketti 2 Maspalomas 2 Salobre

Kausi:

Golfpaketti Dunas Mirador 2 Maspalomas & 2 Salobre
Golfpakettiin sisältyy majoitus standardihuoneessa all inclusive-paketilla, sekä kaksi kierrosta Maspalomas-kentällä ja kaksi kierrosta Salobren kentillä Old & New (New kentällä autopakko, lisämaksullinen). Kierrokset (yksi per päivä) varataan etukäteen kenttien saatavuuden mukaan golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista pelikierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka tulee ottaa mukaan pelaamaan mennessä. Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 70 euroa (edestakaiset lennot) ja bägi varataan ja maksetaan suoraan Norewegianin verkkosivuilta varauksen teon jälkeen aikaisintaan 30 vrk ennen lähtöä. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

Perheille sopiva rento all inclusive -hotelli, jossa iso allasalue
Hotelli sijaitsee rauhallisessa Sonnenlandin kaupunginosassa, kukkulalla, josta avautuu hienot näköalat. Paikalliseen keskukseen pääsee helposti kävellen (800 m). Maksuton bussikuljetus vie rannalle useita kertoja päivässä. Maspalmosan keskustaan ja rannalle 3 km, hotellilta pääsee myös kätevästi myös saaren pyöräilyreiteille. Hotellilla on paljon palveluita mm. minimarketti, kauneushoitola ja useita kauppoja. Supermarketti on hotellin vieressä. Suuri uima-allas, allasalueella baari, pääallas, talvikaudella lämmitetty allas, poreallas ja erillinen lastenallas sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot ja allaspyyhkeet panttia vastaan (vaihdosta peritään maksu). Sesonkina hotellilla järjestetään kahdesti viikossa iltaohjelmaa sekä päivittäin ohjattua toimintaa. Hotellilla on oma yökerho (ilmainen klo 23.00 asti). Lapsille kansainvälinen miniklubi (4.-12 v.), leikkikenttä ja pelihuone. Hotellissa ilmainen langaton nettiyhteys. Maksua vastaan lastenvahtipalvelu (ei suomenkielinen).

Huoneet
Klassisesti sisustetut mukavat huoneet, joissa laattalattia, maksullinen tallelokero, minibaari (tyhjä, täytetään lisämaksusta), parveke/terassi ja kylpyhuoneissa amme. Lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle. Vauvansänky on saatavilla. Standardihuone 2-3 hengelle, perhehuoneissa erillinen makuuhuone ja olohuone, max. 3 aikuista + 1 lapsi alle 12 v. Huom. ei ilmastointi/lämmityslaitetta.

Yleistä
Virallinen luokitus 3+. Rakennettu vuonna 1998, allas-alueet remontoitu 2008/2009. Hotellissa yhteensä 437 huonetta yhdessä rakennuksessa.
Suunnitteilla iso uudistus yleisten tilojen ja huoneiden sisustukseen kesän 2017 aikana, palvelut säilyvät ennallaan.
Perushintaan sisältyy standardihuone ja all inclusive - paketti, johon sisältyy päivän ateriat, välipaloja, paikallisia juomia sekä muita palveluita erillisen ohjelman mukaisesti. Hintaan sisältyy myös joulun ja uudenvuoden päivällinen.
Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Las Palmas - 35 km )
 • Rantaan ( Maspalomas - 3,5 km )
 • Paikalliseen keskustaan ( El Tablero - 500 m )
 • Ydinkeskustaan ( Maspalomas - 3 km )

YLEISET PALVELUT

 • Hissi ( 8kpl )
 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 5 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Internetyhteydet ( Wifi aulassa )
 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

 • Ulkobaari ( Allasbaari )
 • Illallisravintola ( Päivän pääateriat )

UIMA-ALTAAT

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
: Lisämaksusta