Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lopesan Costa Meloneras Golfpaketti 3 Meloneras 2 Maspalomas

Lopesan Costa Meloneras Golfpaketti 3 Meloneras 2 Maspalomas

Kausi:

Golfpaketti Lopesan Costa Meloneras 3 Meloneras & 2 Maspalomas
Golfpakettiin sisältyy majoitus standardihuoneessa (aamiainen/puolihoito), sekä kolme kierrosta Meloneras-kentällä ja kaksi kierrosta Maspalomaksessa. Kierrokset (yksi per päivä) varataan etukäteen kenttien saatavuuden mukaan golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista pelikierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka tulee ottaa mukaan pelaamaan mennessä. Hotellista on ilmainen kuljetus molemmille kentille. Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 70 euroa (edestakaiset lennot) ja bägi varataan ja maksetaan suoraan Norewegianin verkkosivuilta varauksen teon jälkeen aikaisintaan 30 vrk ennen lähtöä. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

Tasokas ja tyylikäs hotelli, jossa Hollywood-tähdetkin viihtyvät
Hienostunut hotell sijaitsee Melonerasin keskustassa, dyynien kupeessa ja kävelymatkan päässä Faron majakasta. Hotelli soveltuu aikuiseen makuun, mutta myöys lapsiperheille. Hotelli sijaitsee vain 300 m päässä Maspalomas rannasta ja kävelymatkan päästä Faron majakasta. Lähistöllä on kauppakatu ja ravintoloita. Hotellilla on useampia ravintoloita ja baareja sekä erittäin vehreä ja hyvinhoidettu piha/puutarha-alue. Tarjolla on monia aktiviteetteja kuten kuntosali, pöytätennis ja ryhmäliikuntatunteja (vesijumppaa, jooga ja aerobic). Lisämaksusta mm. kylpyläkeskus, kauneussalonki, pesula ja kauppoja. Lisäksi hotellilla on oma minigolfrata ja tenniskentät. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja – varjot. Rannalla voi harrastaa vesiurheilulajeja (lisämaksusta). Suuren puutarhan keskellä on kaunis allasalue, jossa on neljä erilaista aikuisten allasta, poreallas ja erillinen lastenallas, osa altaista vain aikuisten käyttöön. Alueeilla on maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot ja pyyhkeet (vaihdosta peritään maksu). Hotellilla on kasino, elävää musiikkia ja muita viihdykkeitä. Lapsille kansainvälinen miniklubi (4.-12 v.), jossa leikkihuone. Maspalomaksen ja Meloneraksen golfkentille maksuton kuljetuspalvelu (2,5 km).

Huoneet
Klassisesti sisustetuissa, tilavissa huoneissa on laattalattia, parveke/terassi, kylpyhuoneissa amme, maksullinen tallelokero ja minibaari. Lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle vuodesohvalla. Lastenvahti (ei suomenkielistä) ja vauvansänky ovat saatavilla. Väliovellisia huoneita on tilattavissa. Huonepalvelu. Standardihotellihuoneeseen mahtuu 3 aikuista tai 2 aikuista ja 1 lasta. Ilmastointilaite vain viilennykseen.

Yleistä
Virallinen luokitus on 4*. Rakennettu vuonna 2000. Hotellissa on yhteensä 1136 huonetta seitsemässä yhteen rakennetussa rakennuksessa, joissa viehättävät atriumpihat. Ympäristöystävällinen hotelli, kierrättää, välttää PVC:n ja pahimpien kemikaalien käyttöä.

Perushintaan sisältyy majoitus standardhuoneessa aamiaisella tai puolihoidolla. Puolihoidolla hintaan sisältyy myös joulun ja uudenvuoden päivällinen. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Las Palmas - 40 km )
  • Rantaan ( Maspalomas - 300 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Meloneras - 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Playa del Inglés - 4 km )

YLEISET PALVELUT

  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 8 )
  • Hissi ( 12 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot