Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lopesan Costa Meloneras Rajoittamaton 5 päivän golfpaketti

Lopesan Costa Meloneras Rajoittamaton 5 päivän golfpaketti

Golfpaketti Lopesan Costa Meloneras ja Rajoittamaton 5 päivän green fee
Golfpakettiin sisältyy majoitus standardihuoneessa (aamiainen/puolihoito), sekä rajoittamaton viiden päivän green fee Meloneras-kentällä. Kierrosten tulee olla peräkkäisinä päivinä (yksi per päivä) ja ne varataan etukäteen kenttien saatavuuden mukaan golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia päivän aikana, voit varata ne paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista pelikierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka tulee ottaa mukaan pelaamaan mennessä. Hotellista on ilmainen kuljetus Melonerasin kentälle. Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 80 euroa (edestakaiset lennot) ja bägi varataan ja maksetaan suoraan Norewegianin verkkosivuilta varauksen teon jälkeen aikaisintaan 30 vrk ennen lähtöä. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

Tasokas ja tyylikäs hotelli, jossa Hollywood-tähdetkin viihtyvät
Hienostunut hotell sijaitsee Melonerasin keskustassa, dyynien kupeessa ja kävelymatkan päässä Faron majakasta. Hotelli soveltuu aikuiseen makuun, mutta myöys lapsiperheille. Hotelli sijaitsee vain 300 m päässä Maspalomas rannasta ja kävelymatkan päästä Faron majakasta. Lähistöllä on kauppakatu ja ravintoloita. Hotellilla on useampia ravintoloita ja baareja sekä erittäin vehreä ja hyvinhoidettu piha/puutarha-alue. Tarjolla on monia aktiviteetteja kuten kuntosali, pöytätennis ja ryhmäliikuntatunteja (vesijumppaa, jooga ja aerobic). Lisämaksusta mm. kylpyläkeskus, kauneussalonki, pesula ja kauppoja. Lisäksi hotellilla on oma minigolfrata ja tenniskentät. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja – varjot. Rannalla voi harrastaa vesiurheilulajeja (lisämaksusta). Suuren puutarhan keskellä on kaunis allasalue, jossa on neljä erilaista aikuisten allasta, poreallas ja erillinen lastenallas, osa altaista vain aikuisten käyttöön. Alueeilla on maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot ja pyyhkeet (vaihdosta peritään maksu). Hotellilla on kasino, elävää musiikkia ja muita viihdykkeitä. Lapsille kansainvälinen miniklubi (4.-12 v.), jossa leikkihuone. Maspalomaksen ja Meloneraksen golfkentille maksuton kuljetuspalvelu (2,5 km).

Huoneet
Klassisesti sisustetuissa, tilavissa huoneissa on laattalattia, parveke/terassi, kylpyhuoneissa amme, maksullinen tallelokero ja minibaari. Lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle vuodesohvalla. Lastenvahti (ei suomenkielistä) ja vauvansänky ovat saatavilla. Väliovellisia huoneita on tilattavissa. Huonepalvelu. Standardihotellihuoneeseen mahtuu 3 aikuista tai 2 aikuista ja 1 lasta. Ilmastointilaite vain viilennykseen.

Yleistä
Virallinen luokitus on 4*. Rakennettu vuonna 2000. Hotellissa on yhteensä 1136 huonetta seitsemässä yhteen rakennetussa rakennuksessa, joissa viehättävät atriumpihat. Ympäristöystävällinen hotelli, kierrättää, välttää PVC:n ja pahimpien kemikaalien käyttöä.

Perushintaan sisältyy majoitus standardhuoneessa aamiaisella tai puolihoidolla. Puolihoidolla hintaan sisältyy myös joulun ja uudenvuoden päivällinen. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Las Palmas - 40 km )
 • Rantaan ( Maspalomas-ranta - 300 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Meloneras - 0 m )
 • Ydinkeskustaan ( Playa del Inglés - 4 km )

YLEISET PALVELUT

 • Rakennusvuosi ( 2000 )
 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 8 )
 • Hissi ( 12 )
 • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
GOOGLE REMARKETING CODE