Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lopesan Villa Del Conde 3 Meloneras 2 Maspalomas

Lopesan Villa Del Conde 3 Meloneras 2 Maspalomas

Golfpaketti Lopesan Villa Del Conde 3 Meloneras & 2 Maspalomas
Golfpakettiin sisältyy majoitus standardihuoneessa (aamiainen/puolihoito), sekä kolme kierrosta Meloneras-kentällä ja kaksi kierrosta Maspalomaksessa. Kierrokset (yksi per päivä) varataan etukäteen kenttien saatavuuden mukaan golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista pelikierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka tulee ottaa mukaan pelaamaan mennessä. Hotellista on ilmainen kuljetus molemmille kentille. Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 80 euroa (edestakaiset lennot) ja bägi varataan ja maksetaan suoraan Norewegianin verkkosivuilta varauksen teon jälkeen aikaisintaan 30 vrk ennen lähtöä. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

Laadukas, kylämäinen hotelli rauhallisella alueella
Golfkentän ja Faron majakan läheisyydessä sijaitseva kauniisti suunniteltu hotelli, jonka katedraalimainen aulatila on täysimittainen kopio saaren vanhimmasta kirkosta ja koko laaja kylämäinen hotellialue suunniteltu omistajaperheen kotikylän Arquimesin tyyliin. Hotellin edessä avautuu upea merinäköala rauhalliselle rannalle. Hotelli sopii niin lapsiperheille kuin aikuiseenkin makuun. Hotelli sijaitsee 800 m päässä Maspalomas rannasta ja paikalliseen keskustaan on 500 m, ilmainen kuljetus Melonerasin ja Maspalomasin golfkentille. Hotellilla on ilmainen kuntosali ja pöytätennis. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja – varjot ja siellä voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja maksua vastaan. Hotellilla on yökerho, useampi ravintola ja baareja. Paljon maksullisia palveluja kuten kylpyläkeskus, sauna ja kauneussalonki. Lisäksi on biljardia, minigolf ja tenniskentät. Suurella allasalueella on kuusi erilaista aikuisten ja lastenallasta sekä maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot sekä allaspyyhkeet. Hotellilla elävää musiikkia noin klo 20.00 - 23.00 asti, äänet voi kuulua lähellä oleviin huoneisiin. Lapsille kansainvälinen miniklubi (4.-12 v.) ja minidisko.

Huoneet
Vaalein värein sisustetuissa, tilavissa huoneissa on laattalattia, parveke/terassi ja isoissa kylpyhuoneissa amme ja suihkukaappi. Maksullinen tallelokero ja minibaari. Lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle vuodesohvalla. Maksullinen lastenvahti (ei suomenkielistä) ja vauvansänky ovat saatavilla. Väliovellisia huoneita on tilattavissa. Huonepalvelu. Standardihotellihuoneeseen voi majoittua joko kolme aikuista tai 2 aikuista ja 2 lasta. Ilmastointilaite vain viilennykseen.

Yleistä
Virallinen luokitus on 5*. Rakennettu vuonna 2004. Hotellissa on yhteensä 561 huonetta kymmenessä rakennuksessa. Ympäristöystävällinen hotelli, kierrättää sekä välttää PVC:n ja pahimpien kemikaalien käyttöä.

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa aamiaisella tai puolihoidolla. Puolihoidolla hintaan sisältyy myös joulun ja uudenvuoden päivällinen. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Las Palmas - 40 km )
 • Rantaan ( Maspalomas - 800 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Meloneras - 500 m )
 • Ydinkeskustaan ( Playa del Inglés - 4 km )

YLEISET PALVELUT

 • Rakennusvuosi ( 2004 )
 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 7 )
 • Hissi ( 10 )
 • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
GOOGLE REMARKETING CODE