Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Ifa Buenaventura Golfpaketti 3 Meloneras 2 Maspalomas

Ifa Buenaventura Golfpaketti 3 Meloneras 2 Maspalomas

Kausi:

Golfpaketti Ifa Buenaventura ja 3 Meloneras & 2 Maspalomas
Golfpakettiin sisältyy majoitus standardihuoneessa puolihoidolla, sekä kolme kierrosta Meloneras-kentällä ja kaksi kierrosta Maspalomasissa. Kierrokset (yksi per päivä) varataan etukäteen kenttien saatavuuden mukaan golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista pelikierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka tulee ottaa mukaan pelaamaan mennessä. Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 70 euroa (edestakaiset lennot) ja bägi varataan ja maksetaan suoraan Norewegianin verkkosivuilta varauksen teon jälkeen aikaisintaan 30 vrk ennen lähtöä. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).
 
Hotelli
Ifa Bueanaventura sijaitsee Playa del Inglesissä; rannalle 900 m, paikalliseen keskustaan 300 m ja keskustaan 500 m. Hotellilta bussikuljetus rannalle (lisämaksusta). Rauhallinen suuri hotelli, jolla on monipuoliset palvelut mm. minimarketti, kauneussalonki, kampaamo, kahvila, useita baareja ja ravintoloita. Hotellilla on monia urheilumahdollisuuksia kuntosali, tenniskenttä ja polkupyörän vuokrausta. Maksullinen pesulapalvelu. Kaksi allasaluetta, joissa on uima-altaita, poreallas sekä lastenallas. Toisella on päivittäin musiikkia ja ohjelmaa ja toisella rentouttava ja rauhallinen ilmapiiri. Maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot ja allaspyyhkeet panttia vastaan (vaihdosta peritään maksu). Sesonkina hotellilla järjestetään päivittäin iltaohjelmaa. Koulujen lomien aikaan lapsille kansainvälinen miniklubi (4.-12 v.) ja leikkikenttä.

Huoneet
Valoisat, tilavat ja klassisesti sisustetut huoneet. Osassa on laattalattia ja osassa kokolattiamatto, parveke/terassi ja kylpyhuoneissa amme. Maksullinen tallelokero ja minibaari. Lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle vuodesohvalla. Vauvansänky on saatavilla. Standardi hotellihuone johon mahtuu 3 aikuista tai 2 aikuista ja 2 lasta. Huomoithan, että hotellissa ei ole keskus- tai muuta lämmitystä.

Yleistä
Virallinen luokitus 3*. Rakennettu vuonna 1973, remontoitu 2000. Hotellissa yhteensä 724 huonetta kahdeksassa yhteenliitetyssä rakennuksessa.

Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Las Palmas - 40km )
  • Rantaan ( Playa del Ingles - 900 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Kasbah - 300 m )
  • Ydinkeskustaan ( Playa del Inglés - 0 m )

YLEISET PALVELUT

  • Hissi ( 9 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 8 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas
  • Lasten allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot