Ifa Continental Hotelli

https://www.detur.fi/static/gran_canaria_ifa_continental_hotel_s_ifacon/gran_canaria_ifa_continental_hotel_s_20_ifacon.jpg

Kausi:

Hotelli, jossa viihtyisä iso allasalue ja näppärä sijainti

Hotelli sopii hyvin lomalaisille, jotka haluavat kätevän tukikohdan Inglesistä, josta tutkia Gran Canariaa. Läheisyydessä sijaitsee niin bussiterminaali (100m) kuin ohikulkutiekin, lisäksi hotellilla oma maksullienn pysäköintialue. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä rannasta (200m) ja keskustan kaikki palvelut ovat ympärillä. Vanhahkon hotellin vehreällä ja isolla allasalueella on viihtyisiä nurkkauksia palmujen katveessa, aurinkoterassi ja iso, osin katettu Flamingo-allasbaari. Toinen uima-altaista on talviaikaan lämmitetty, lisäksi on neljä poreallasta ja lapsille erillinen lastenallas, samoin kuin lasten leikkialue ja koulujen loma-aikoina toimiva kv. miniklubi. Allaspyyhkeet takuumaksulla.  Hotellilla paljon ohjattua toimintaa päiväaikaan sekä sesonkina iltaisin esityksiä showsalissa. Laaja aulatila, jossa baari,oleskelunurkkauksi sekä maksuton wifi asiakaskäytössä, lisäksi hotellissa maksullinen nettiyhteys huoneissa. Hotellissa ravintola, muutama liike, kampamo ja kauneushoitola sekä sauna ja hierontapalvelu. Aktiviteetteja, kuten kuntosali, kolikoilla toimiva biljardi ja muita pelejä sekä pöytätennis, darts, betankki ja monitoimikenttä (koripallo,minijalkapallo), tarjolla myös pyöränvuokrausta ja laitesukellusta.

Huoneet

Valoisat, maanläheisin värein sisustetut hieman kuluneet huoneet, joissa laattalattia, maksullinen langaton netti ja tallelokero. Pieni kalustettu parveke, kylpyhuoneessa amme. Lisävuodemahdollisuus yhdelle vuodesohvasta. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.

Varattavissa myös huoneita, joissa osittainen tai suora merinäköala.

Muuta

Hotelli valmistunut vuonna 1979 ja uusittu vuonna 1997. Hotellissa yhteensä 383 huonetta seitsemänkerroksisessa rakennuksessa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Las Palmas - 40 km )
  • Rantaan ( Playa del Ingles - 200 m )
  • Paikalliseen keskustaan i Tropical ostoskeksus- 100 m
  • Ydinkeskustaan ( Playa del Ingles - 0 m )

YLEISET PALVELUT

  • Hissi
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 7 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Av. de Italia, 2, 35100 Sant Bartolomé de Tirajana, Las Palmas

Telephone

:+ 34 928 76 00 33

Sähköpostiosoite

:continental@lopesan.com