Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Corallium Dunamar Hotelli

Corallium Dunamar Hotelli

Aikuisille suunnattu hotelli hyvällä sijainnilla
Elegantti, tänä vuonna täysin uudistettava hotelli sijaitsee rinteessä, lähellä Playa del Inglesin keskustaa (500 m) ja Kashbahin ostosaluetta (200 m). Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja – varjot ja mahdollisuus harrastaa vesiurheilulajeja. Hotellilla on aulabaari, pubi/yökerho Oscars sisäänkäynnin vieressä, pääravintola ja kaksi a la carte -ravintolaa. Kampaamo, autovuokraamo,kauneushoitola, sivurakennuksen katolla aurinkoterassi rajattomaan rusketukseen sekä sauna. Aulatilassa maksuton wifi sekä maksullisia tietokoneita asiakaskäyttöön. Lisärakennuksessa kuntosali. Pesulapalvelut (itsepalvelupesula/kolikoilla). Iltaisin elävää musiikkia ja päiväaikaan ohjattua toimintaa. Hotellilla on kolme uima-allasta, joista yksi lämmitetty talviaikaan ja yhden altaan vieressä poreallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot ja allaspyyhkeet panttia vastaan (vaihdosta peritään maksu). Altailta ja osasta huoneita upeat näköala dyyneille ja merelle.

Huoneet
Raikkaat, vaaleasävyiset ja  tilavat standard deluxe -huoneet, joissa on laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuoneissa suihkukaappi. Maksullinen tallelokero ja minibaari (tyhjä, täytetään lisämaksusta) sekä maksullinen langaton nettiyhteys. Osassa huoneissa merinäköala. Lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle ja vauvansänky on saatavilla. Maksullinen huonepalvelu. Huoneissa ilmastointi, ei lämmitystä.

Yleistä
Virallinen luokitus on 4*. Rakennettu vuonna 1972, remontoitu 1997 sekä uusin täydellinen remontti v. 2018 aikana. Hotellissa yhteensä 273 huonetta kahdessa eri rakennuksessa, päärakennuksessa 15 kerrosta, sivurakennus matalampi. Ympäristöystävällinen hotelli, joka kierrättää, välttää PVC:n ja pahimpien kemikaalien käyttöä. Hotellikonsepti aikuisille, yli 16-vuotiaille.

Perushintaan sisältyy majoitus standardi tai standardi delux -huoneessa aamiaisella tai puolihoidolla. Puolihoidolla hintaan sisältyy myös joulun ja uudenvuoden päivällinen. Lisämaksusta Standard Delux -huone merinäköalalla. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.

 

HUOM! Hotelli remontoidaan perusteellisesti vuoden 2018 aikana, arvioitu valmistuminen 1.11. mennessä. Hotellikuvaus päivitetään myöhemmin 2018 aikana  mm. huoneiden varustellun osalta. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Las Palmas - 29 km )
  • Rantaan ( Playa del Ingles - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan i Kasbah ostoskeskus - 200 m
  • Ydinkeskustaan ( Playa del Ingles - 500 m )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:C/Helsinki 8, Playa del Ingles

Telephone

:0034 928 77 28 00

GOOGLE REMARKETING CODE