Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Los Aguacates Huoneistot

Los Aguacates Huoneistot

Kausi:

Perinteikäs huoneistohotelli Finlandia -kadulla
Erittäin keskeisellä paikalla sijaitseva huoneistohotelli on vain 300 m päässä Playa del Inglesin keskustasta, jossa ovat baarit, kaupat ja ravintolat. Rantaan on noin 700m. Hotellin kulmalla on Hiberdino-minimarketti ja lähimpään supermarkettiin on 300 m. Hotellissa on wifi ja kolikoilla toimiva tietokone sekä biljradi asiakaskäytössa. Allasalueella erillinen pieni lastenallas, maksuttomat aurinkotuolit ja - varjot. Rannalla maksulliset aurinkotuolit ja - varjot.

Huoneistot
Huoneistot ovat tilavia kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja olohuone-/keittiönurkkauksella, jossa on pieni baaripöytä. Laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuoneessa amme ja wc. Perushuoneistoissa on kotoisa, mutta hieman jo vanhahtava, rustiikki sisustus. Remontoiduissa, modernimmin sisustetuissa superiorhuoneistossa keitttiövarustukseen kuuluu myös mikroaaltouuni, kylpyhuonessa on suihkukaappi sekä pyykinpesukone. Hiustenkuivaajan voi lainata vastaanotosta (takuumaksu). Maksullinen tallelokero (+ 6 eur takuumaksu). Huom. television kaukosäädin takuumaksulla vastaanotosta Lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle vuodesohvalla. Vauvansänky saatavilla. Huomioithan, että hotellissa ei ole keskus- tai muuta lämmitystä eikä ilmastointia.

Yleistä
Virallinen luokitus 2*. Rakennettu vuonna 1974, vuosittaista ylläpitokunnostusta. Mahdollisuus pestä pyykkiä hotellin pesukoneella maksua vastaan. Hotellissa on yhteensä 112 huoneistoa yhdessä kuusikerroksisessa rakennuksessa, jossa hissit (2 kpl). Huom. Hissit uusitaan marras-joulukuun aikana, jolloin ne saattavat olla ajoittain pois käytöstä. Myös ravintola uusitaan alkutalven aikana ja sen arvioidaan avautuvan tammi-helmikuussa.

Perushintaan sisältyy kaksio keittomahdollisuudella, ei aterioita. Lisämaksusta superiorhuoneisto. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Gran Canaria - 30 km )
  • Rantaan ( Playa del Ingles - 700 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Playa del Inglés - 300 m )
  • Ydinkeskustaan ( Playa del Inglés - 300 m )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Calle Finlandia 1 San Bartolomé de Tirajana

Telephone

:0034 928 76 08 08

Fax

:0034 928 76 08 08

GOOGLE REMARKETING CODE