Montemayor Huoneistot

https://www.detur.fi/static/gran_canaria_apartmentos_montemayor_s_apmon/gran_canaria_apartmentos_montemayor_s_00_apmon.jpg

Kausi:

Rauhallinen, kodikas huoneistohotelli hyvällä sijainnilla
Yksinkertainen, mutta viihtyisä ja kodikas huoneistohotelli rannan ja keskustan tuntumassa rauhallisen kadun varrella, jossa sijaitsee myös kaksi muuta huoneistohotelliamme Montemar ja Chapparal. Lähin supermarket sekä ranta n. 250 m päässä. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja – varjot. Maksullinen nettiyhteys. Hotellin sivustalla pienen puutarhan keskellä uima-allas, jossa osasto hierova porealtaalla ( 3 kpl). Altaan ympärillä puinen terassi ja muutama maksuton aurinkotuoli ja – varjo. Pohjakerroksessa pyykinpesukone asiakkaiden käyttöön.

Huoneistot
Viihtyisäksi sisutettuja kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja olohuone/keittiönurkkauksella. Huoneistoissa on laattalattia, kylpyhuone suihkukaapilla ja kalustettu parveke/terassi. Langaton nettiyhteys ja televisio. Maksullinen tallelokero. Vauvansänky on saatavilla. Lisäksi lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle vuodesohvalla. Huomoithan, että hotellissa ei ole keskus- tai muunlaista lämmitystä eikä ilmastointia.

Yleistä
Virallinen luokitus 2*. Rakennettu vuonna 1978, vuosittaisia ylläpitokunnostuksia, vuonna 2015 uusitu kylpyhuoneet. Hotellissa on yhteensä 30 huoneistoa yhdessä kolmikerroksisessa U-muotoisessa rakennuksessa. Vastaanotto avoinna ma-ke-pe klo 9-16.

Perushintaan sisältyy kaksio keittomahdollisuudella, ei aterioita. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Las Palmas - 30 km )
  • Rantaan ( Playa del Ingles - 200 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Tropical - 300 m )
  • Ydinkeskustaan ( Playa del Ingles - 0 m )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )
  • Tallelokerot huoneissa ( 15.50/week )
  • Internetyhteydet ( Huoneissa maksuton )

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Avda. De Madrid, 16, 35 100 Playa del Ingles, Gran Canaria

Telephone

:0034 928 769986

Sähköpostiosoite

:info@apartamentosmontemayor.com