Paradero 2 Huoneistohotelli

https://www.detur.fi/static/tenerife_paradero_2_hotel_s_para/tenerife_paradero_2_hotel_s_00_para.jpg

Kausi:

Keskeinen sijainti Playa de Las Americasin keskustan ja rannan tuntumassa

Huoneistohotelli sijaitsee hyvällä paikalla keskustan palvelujen ja rannan tuntumasssa (400 m), ympäristössä muita hotelleja, kauppoja ja ravintoloita sekä baareja. Vastaanottopalvelut ja allasalue sijaitsee lähettyvillä Caribe-hotellissa (250 m), jossa mm. pesulapalveluita, internetnurkkaus ja baari ja ravintola sekä erilaisia aktiviteetteja, kuten tennis, minigolf ja biljardi (palvelut maksullisia). Hotelli koostuu viidestä kaksikerroksisesta rivitalosta, portaita toisen kerroksen huoneistoihin, rakennusten välillä viheralueita.

Huoneistot

Studiot on 2017 uusittuja, tilavia studioita, joissa laattalattia ja yhdistetty makuuhuone/olohuone keittonurkkauksella tai baarikeittiöllä. Keittonurkkauksessa hyvä perusvarustus. Maksullinen tallelokero ja langaton nettiyhteys. Tilava kalustettu parveke tai terassi. Kylpyhuoneissa amme tai suihkukaappi, wc. Hiustenkuivaaja vuokrattavissa vastaanotosta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, vauvansänky tilauksesta.

Muuta

Hotelli valmistunut vuonna 1982 , studiot uusittu 2017. Hotelli koostuu viidestä 2-kerroksisesta rakennuksesta, joissa yhteensä 72 studiota, ei hissejä, hotellialueella rappuja. Vastaanotto sijaitsee 250 m päässä hotelli Caribessa, jonne ei kuljetusta.

Perushintaan sisältyy majoitus studiossa keittomahdollisuudella, ei aterioita.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 2 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Arquitecto Gómez Cuesta, 7 38660 (Playa de Las Americas, Adeje) Santa Cruz de Tenerife- Spain

Telephone

:+34 922 790 450

Sähköpostiosoite

:aptcaribe@apartamentoscaribe.com