Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Sol Y Paz Hotelli

Sol Y Paz Hotelli

Kausi:

Raikas sinivalkoinen huoneistohotelli Puerto Ricon kukkulalla

Hotelli sijaitsee korkealla mäellä Puerto Ricon kaupungissa, n. 20 km Maspalomaksesta. Mäeltä voi joko kävellä alas rantaan/keskustaan portaikkoa myöten tai taksillä läheiseltä tieltä (matkaa n. 1 km). Europa-ostoskeskus sijaitsee hotellin läheisyydessä, siellä on mm. kaksi isoa supermarkettia sekä muutama baari ja ravintola, joista saattaa ilta-aikaan kantautua ääniä hotellille. Maksullinen nettiyhteys koko hotellin alueella ja allasbaari avoinna 10-24, sieltä saa myös aamiaista sekä pientä purtavaa. Hotelli järjestää sesonkiaikaan myös viikottain iltaohjelmaa ja ajanvietteeksi on mm. maksullinen biljardi ja piha-alueella koripallonteline. Kahden rakennuksen keskellä sijaitsevalla aurinkoisella allasalueella myös erillinen lasten allas. Puerto Ricon yleisellä rannalla maksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä baaripalvelut, rannalta kävelytie myös läheiselle Playa de Amadoreksen rannalle palveluineen.

Huoneistot

Luonnonläheisin värein sisustettuja yhden makuuhuoneen huoneistoja, joissa laattalattia.  Maksullinen tallelokero. Televisio toimii kolikoilla, lisäksi mahdollisuus vuokrata taulutelevisio (3 e/pvä + takuumaksu). Kylpyhuoneessa pieni istuma-amme ja käsisuihku sekä wc. Hiustenkuivaaja vuokrattavissa. Lisävuode yhdelle vuodesohvasta, vauvansänky saatavilla. Olohuoneessa keittonurkkaus, jossa jääkaappi, kaksi sähkölevyä ja peruskeittiövarustus. Huoneistoissa joko kalustettu terassi (1 krs.) tai parveke. Allasalueen puoleisien huoneistojen terasseille voi ottaa tarvittaessa käyttöön allasalueen aurinkopedin. Maksulliset tallelokerot huoneissa, ei ilmastointi/lämmitystä.

Muuta

Hotelli on rakennettu 1990, vuosittaista kunnossapitoa. Kahdessa kaksikerroksisessa rakennuksessa yhteensä 40 huoneistoa, ei hissejä. Paljon portaita, hotelli sijaitsee mäellä, paljon tasoeroja, soveltuu huonosti liikuntarajoitteisille tai lastenrattaiden kanssa matkustaville.

Perushintaan sisältyy majoitus kaksiossa keittomahdollisuudella, ei aterioita.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Las Palmas - 50 km )
  • Rantaan ( Puerto Rico - 1 km )
  • Paikalliseen keskustaan i Europa-ostoskeskus - 20 m
  • Ydinkeskustaan ( Puerto Rico - 1 km )

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 1990 )
  • Uusittu/uudistettu
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 2 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Timanfaya 19, 351 20 Mogan

Telephone

:928725707

GOOGLE REMARKETING CODE