Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Hartaguna Huoneistohotelli

Hartaguna Huoneistohotelli

Kausi:

Vaatimaton huoneistohotelli huikaisevalla näköalalla
Hotellilta avautuu hieno näköala alas Puerto Ricon keskustaan ja merelle. Hotelli ei kuitenkaan sovellu liikuntarajoitteisille, se sijaitsee jyrkässä rinteessä ja hotellissa paljon portaita, portaita on myös alas keskustaan ja rannalle. Hotellilla oma minimarket, jossa varsin laaja valikoima ruokatarvikkeita ja muuta tarpeistoa. Lähellä myös muita minimarketteja, alas keskustaan isommille kaupoille n. 600-700 m. Ilmainen nettiyhteys hotellin alueella ja asiakkaiden käytössä maksullinen biljardi.Aurinkoinen pieni allasalue sijaitsee 4. kerroksen tasolla, siellä on erillinen lastenallas ja aurinkotuolieja ja -varjoja. Lähimpään rantaan (Puerto Rico) 700 m, siellä maksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia, toinen yleinen ranta, Amodores, sijaitsee n. 1,3 km päässä.

Huoneistot

Tilavat, valoisat, vaatimattomasti sisustetut, mutta siistit huoneistot, joissa erillinen makuuhuone ja olohuone keittonurkkauksella, josta löytyy mm. mikro ja kahvinkeitin. Iso kalustettu terassi tai parveke. Maksullinen talllelokero. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Lisävuodemahdollisuus yhdelle vuodesohvasta, vauvansänky saatavilla.

Muuta

Hotelli rakennettu 1974 ja uudistettu 2010. Hotellissa yhteensä 61 huoneistoa kahdessa seitsemänkerroksisessa rakennuksessa, kaksi hissiä, mutta 3-4 kerrosväli portaita. Huom. Alhaalta keskustasta kuuluu iltaelämän ääniä ylös hotellille saakka, osaan huoneistoista enemmän.

Perushintaan sisältyy majoitus kaksiossa keittomahdollisuudella, ei aterioita.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 1974 )
  • Uusittu/uudistettu ( 2010 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs)
  • Hissi

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Avenida de la Cornisa no 16, 351 20 Mogan, Puerto Rico

Telephone

:0034 928 56 14 08 /