Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Beverly Park Hotelli

Beverly Park Hotelli

Kausi:

Monipuolinen hotelli rannan tuntumassa
Suuri hotelli Playa del Inglesin (2 km) ja San Agustin välissä, vain 100 m päässä näitä yhdistävästä rantabulevardista. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja – varjot ja mahdollisuus harrastaa vesiurheilulajeja. Hotellilla on lahjatavarakauppa, kauneushoitola ja pesulapalvelut. Viihtyisä allasalue, jossa on kolme uima-allasta, joista yksi lämmitetty talvikuukausina,  ja kaksi lastenallasta. Maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot ja maksulliset allaspyyhkeet. Sesonkina hotellilla järjestetään kolmesti viikossa iltaohjelmaa. Lapsille kansainvälinen miniklubi (4.-12 v.) ja leikkikenttä. Hotellilla voi pelata maksua vastaan mm. minigolfia, pöytätennistä ja tennistä.

Huoneet
Mukavat huoneet, joissa on laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuoneissa amme. Maksullinen tallelokero. Lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle ja vauvansänky on saatavilla.

Yleistä
Virallinen luokitus on 3*. Rakennettu vuonna 1970, pieni remontti 2006, laminaattilattiat huoneisiin vaihdettu 2017. Hotellissa on yhteensä 469 huonetta yhdessä rakennuksessa. 

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa aamiaisella, puolihoidolla tai all inclusive – paketilla, johon sisältyy päivän ateriat, välipaloja, paikallisia juomia sekä muita palveluita erillisen ohjelman mukaisesti. Puolihoidolla ja all inclusive hintaan sisältyy myös joulun ja uudenvuoden päivällinen. Lisämaksusta standardihuone merinäköalalla. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

  • Sisäbaari ( Lounge-baari )
  • Ulkobaari ( Allasbaari )
  • Illallisravintola ( For the HB & AI meals )

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:C/ Hamburg 10, Playa del Ingles, 35100 Maspalomas, Gran Canaria

Telephone

:+34 928 774 042

Fax

:+34 928 761 812

GOOGLE REMARKETING CODE