Dunas Don Gregory Hotelli

https://www.detur.fi/static/gran_canaria_hotel_dunas_don_gregori_s_dundon/gran_canaria_hotel_dunas_don_gregori_s_00_dundon.jpg

Kausi:

Uusittu rantahotelli aikuisille
Vuosi sitten perusteellisesti uusittu Dunas Don Gregory sijaitsee Playa de Las Burrasin rannalla. Huoneista on näkymät Atlantin valtamerelle. San Agustinin ostoskeskus on vastapäätä hotellin sisäänkäyntiä. Hotellilla on pianobaari (avoinna rajoitetusti talvikuukausina)  ja ravintola. Vaateputiikki. Asiakkailla käytössä langaton nettiyhteys sekä pieni kuntosali (5 laitetta), pöytätennis sekä biljardi (maksullinen), hotelli järjestää myös ohjattua toimintaa päiväaikaan. Kylpyläosasto,jossa kauneushoitola, erilaisia hoitoja sekä sauna,palvelut maksullisia. Allasalueella baari ja maksuttomat aurinkotuolit ja – varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan (vaihdosta peritään maksu). Lämmitettävä uima-allas talvella (hotelli päättää sään mukaan). Rannalle on pääsy suoraan allasalueelta. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja – varjot.

Huoneet

Valoisat standardihuoneet on sisustettu pehmeillä vaaleilla sävyillä. Ilmastoiduissa kahden hengen huoneissa on laattalattia, tallelokero (lisämaksusta), minibaari ( tilauksesta), osittain avonainen kylpyhuone, jossa suihkukaappi ja wc sekä hiustenkuivaaja. Kalustettu parveke/terassi. Pohjakerroksen huoneissa on osittainen merinäköala hotellin edessä olevan aidan vuoksi ja terassilta voi kävellä suoraan puutarhaan. Lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.

Yleistä

Virallinen luokitus 4*. Rakennettu vuonna 1974, uusittu täysin 2017 kesän aikana. Hotellissa yhteensä 241 huonetta yhdessä rakennuksessa. Hotellikonsepti aikuisille, vain yli 16-vuotiaille. Lentokenttäbussi saattaa ajoittain jäädä isomman kadun varteen n. 50 m päähän.

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja aamiainen. Lisämaksusta puolihoito ilman tai all Inclusive, joka sisältää päivän ateriat ja paikallisia juomia sekä välipalaa erillisen ohjelman mukaisesti. Hotellin ravintoloissa pukukoodi - ei ranta-asuja /-sandaaleja. Miehillä ei myöskään hihattomia paitoja, lyhyitä shortseja. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 1974 )
  • Uusittu/uudistettu ( 2010, 2013, 2015 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 9 )
  • Hissi ( 4 )
  • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Calle de Las Dalias, 11, E-35 100, San Augstin

Telephone

:0034 928 77 38 77

Fax

:0034 928 76 99 96

Sähköpostiosoite

:dongregory@hotelesdunas.com