Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Melia Tamarindos Hotelli

Melia Tamarindos Hotelli

Kausi:

Elegantti ja harmoninen hotelli San Agostinissa

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, paikalliseen keskustaan 800 m ja rantaan 300 m. Rannalla maksulliset aurinkotuolit ja – varjot. Hotellilla monipuoliset maksulliset palvelut mm. kauneushoitola, kylpylä, sauna, hamam, pöytätennistä ja biljardi. Ilmaisia palveluita on mm. pieni kuntosali, minigolf, squash ja tennis. Hotellissa useampi baari sekä ravintola ja a la carte -ravintola. Tarjolla myös elävää musiikkia ja teemailtoja. Lapsille kansainvälinen miniklubi (5.-12 v.) koulujen loma-aikoina, leikkihuone, leikkikenttä ja erillinen allasalue, jossa lastenallas. Mahdollisuus tilata maksullinen lastenhoitopalvelu. Hotellilla kaunis, laaja puutarha, kaksi tyylikästä uima-allasta ja porealtaat, joista toinen kylpylässä ja toinen allasalueella. Altailla ilmaiset allaspyyhkeet, aurinkotuolit ja –varjot. Hotellissa myös huone tähtien katseluun, jonne pääsee muutamana iltana viikossa (etukäteisvaraus, maksuton). Golfkentälle (Maspalomas) 10 km.

Huoneet
Uusklassiseen tyyliin, sinissävyin sisustetut, väläimerellisen tyylikkäät huoneet, joissa takorautaiset huonekalut ja terrakottalaattalattia. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi ja kylpyhuoneissa amme käsisuihkulla (kolmessa huoneessa suihkunurkkaus). Ilmaiset tallelokerot ja ilmastointi. Maksullinen huonepalvelu. Huoneissa lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle. Vauvasänky saatavilla.

Yleistä
Virallinen luokitus 5*. Rakennettu 1974, remontoitu 2000 ja Level-tason standarihuoneet 2017. Hotellissa on yhteensä 279 huonetta yhdessä rakennuksessa. Maksullinen pesulapalvelu. Hotelli suunnittelee huoneiden uudistamista lähitulevaisuudessa, aikataulu vahvistamatta. Huom. Vahinkovakuusmaksu (100 e) tulee maksaahotelliin saavuttaessa. Summa maksetaan takaisin huoneen tarkistuksen jälkeen uloskirjautumisen yhteydessä.

Perushintaan sisältyy majoitus joko aamiaisella, puolihoidolla tai all inclusive - paketilla. AI-pakettiin sisältyy päivän ateriat, välipaloja, paikallisia juomia sekä muita palveluita erillisen ohjelman mukaisesti. Puolihoito- ja all inclusive -paketteihin sisältyy myös joulun ja uudenvuoden päivällinen. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Retama 3, San Agustin, Gran Canaria

Telephone

:0034 928 774090

Fax

:0034 928 774091