Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Vincci Tenerife Golfpaketti 3 Golf del Sur 1 Amarilla

Vincci Tenerife Golfpaketti 3 Golf del Sur 1 Amarilla

Golfpaketti Vincci Tenerife Golf ja 3 kierrosta Golf De Sur, 1 Amarilla
Golfpakettiin sisältyy majoitus deluxe-huoneessa (ei aterioita), sekä kolme kierrosta Golf De Surin kentällä ja yksi Amarilla-kentällä. Kierrokset (yksi per päivä) varataan etukäteen kenttien saatavuuden mukaan golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista pelikierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka tulee ottaa mukaan pelaamaan mennessä. Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 80 euroa (edestakaiset lennot) ja bägi varataan ja maksetaan suoraan Norewegianin verkkosivuilta varauksen teon jälkeen aikaisintaan 30 vrk ennen lähtöä. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7.

Hotelli Vincci Tenerife Golf sijaitsee San Blasin keskustassa, kylän ostoskatu alkaa heti hotellin edustalta. Lähimmälle golfkentälle matkaa vain kaksi kilometriä ja rantaa myötäilevää polkua pitkin pääsee kävellen myös läheiseen Los Abrigosin kylään. Hotellissa kattavat peruspalvelut kuten internetnurkkaus (maksullinen), aulabaari ja ravintola. Erillinen maksullinen pieni kylpyläosasto, jossa sauna. Hotellissa myös pieni kuntosali asiakkaiden käytössä, samoin kuin keinonurmitenniskenttä ja pöytätennis sekä biljardi (maksullinen). Hotellilla myös muutamana iltana viikossa elävää musiikkia sekä päiväsaikaan ohjattua toimintaa. Meren puolella sijaitsevalla pienehköllä, mutta aurinkoisella allasalueella hienot näkymät merelle, ylätasanteella erillinen aurinkoterassi. Ranta on vieressä, mutta lähin uimaranta, jossa on rantapalveluita, sijaitsee 5 km päässä.

Huoneet

Standarihuoneissa raikas ja rauhallinen sisustus, jossa vaaleanbeigeä väritystä on piristetty avokadonviherällä. Laminaattilattia ja merinäkymä. Maksulliset nettiyhteys sekä tallelokero ja minibaari. Suurimmassa osassa huoneita parveke. Kylpyhuoneissa amme ja suihku sekä bide,wc ja hiustenkuivaaja. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Muuta

Virallinen luokitus 4*. Hotellia uusittu viimeksi 2006. Hotellissa yhteensä 125 huonetta 9-kerroksisessa rakennuksessa.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Reina Sofia - 8 km )
  • Rantaan ( Playa San Blas - 100 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Los Abrigos - 2 km )
  • Ydinkeskustaan i Playa de Las Americas - 20 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Urbanizacion San Blas, s/n, 38620 tenerife, Santa Cruz de Tenerife

Telephone

:+34 922 71 73 37

Fax

:+34 91 922 73 73 78

GOOGLE REMARKETING CODE