Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Eleftheria Hotelli

Eleftheria Hotelli

Kausi:


Rauhallinen hotelli oliivilehtojen keskellä
Agia Marinan kylän yläpuolella sijaitseva, oliivilehtojen ympäröimä rauhallinen, tyylikäs hotelli aikuiseen makuun. Sesonkiaikaan hotelli järjestää useamman kerran päivässä kuljetuksen alas rantatielle (850 m), jossa monipuoliset palvelut; ravintoloita, tavernoita, baareja ja kauppoja. Hotellissa pieni matkamuistomyymälä, televisionurkkaus ja langaton maksuton nettiyhteys hotellin alueella/huoneissa. Ravintola ja terassibaari. Maksullinen sauna ja biljardi. Kuntosali. Aurinkoinen, avara allasalue, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja sekä baaripalvelut, lapsille erotettu aidalla osa isosta altaasta. Maksulliset allaspyyhkeet. Lapsille pieni leikkialue puutarhassa. Rannalla (850 m) maksulliset rantatuolit ja baaripalveluja sekä maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia, hotellilta maksuton kuljetus rannalle.


Huoneet

Vaaleasävyisissä, pienehköissä hiljattain uusituissa standardihuoneissa laattalattia, puhelin, langaton internetyhteys, satelliittitelevisio, pieni jääkaappi ja maksullinen tallelokero. Erikokoisia kalustettuja parvekkeita. Kylpyhuoneessa suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla.
Promohuoneissa kaikissa amme, promohuoneita ei ole uusittu, muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa.
Saatavilla myös tilavampia perhehuoneita, joissa lisävuodemahdollisuus kahdelle, muuten sama varustelu.


Muuta
Virallinen luokitus 3 *. Hotellin rakennukset valmistuneet eri vuosina (1994, 1997 ja 2003 sekä 2015) Osa huoneita (standardi) uusittu 2016. Kolmessa 2-3 -kerroksisessa rakennuksessa yhteensä 83 huonetta, hissi vain yhdessä (päärakennuksessa). Vastaanotto avoinna 24 h sesonkiaikaan.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja aamiainen tai puolihoito valinnan mukaan. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.


Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 23 km )
  • Rantaan ( Yleinen ranta - 850 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Agia Marina - 1,5 km )
  • Ydinkeskustaan ( Hanian kaupunki - 8 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Agia Marina, Chania, Crete

Telephone

:+30 28210 60696 / 97

Fax

:+30 28210 60695

GOOGLE REMARKETING CODE