Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Haris Hotelli

Haris Hotelli

Kausi:

Perinteinen pikkuhotelli keskeisellä sijainnilla ja puolihoitomahdollisuudella
Viihtyisä, perinteinen ja pieni lomahotelli rannalla. Agia Marinan pääkatu kulkee hotellin vierestä, supermarkettiin 20 m, Hanian keskustaan 10,3 km. Viereisellä rannalla maksulliset aurinkotuolit ja – varjot. Hotellissa ravintola ja maksuton langaton nettiyhteys aulassa ja allasalueella. Rannan puolella pieni allasalue, jossa erillinen lastenallas ja allasbaari, josta saa myös pientä syötävää ja jossa on satelliittitelevisio. Altaalta allas/rantapyyhkeet saatavissa (5 e panttimaksulla). Sesonkiaikaan hotelli järjestää joka toinen viikko maksullisen kreikkalaisen illanvieton. Maksullinen biljardi.

Huoneet
Valoisat, pelkistetysti sisustetut huoneet. Kaikissa huoneissa on marmorilaattalattia, ilmainen ilmastointi, kylpyhuoneissa suihku tai amme. Maksullinen pieni tallelokero sekä minibaari (tyhjä). Standardihuoneessa kalustettu pieni parveke, pohjakerroksen standardihuoneessa maaterassi (yhtenäinen terassi alakerroksen huoneiden edessä, kevyella väliseinällä erotettu). Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla.

Yleistä
Virallinen ruokitus 3*. Rakennettu vuonna 1991, remontoitu 2006. Kahdessa komekerroksisessa rakennuksessa yhteensä 49 huonetta, ei hissiä. Vastaanotto avoinna 7-23.

Perushintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella, lisämaksusta puolihoito. Lisätietoja ateriavalinnoista. 

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 24 km )
  • Rantaan ( Yleinen ranta - 0m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Agia Marina - 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Hanian kaupunki -10,3 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Agia Marina, 229, P.O. 73014, Chania Crete, Greece

Telephone

:+30 28210 68816

Fax

:+30 28210 68393

GOOGLE REMARKETING CODE