Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Ekavi Huoneistot

Kausi:

Kodikas huoneistohotelli vehreässä ympäristössä
Kodikas huoneistohotelli, joka sijaitsee Agia Marinan kylässä, rinteessä kauniin puutarhan keskellä. Supermarketti on hotellin lähellä, päätielle 200 m ja siellä lukuisia baareja, tavernoja, kauppoja ja rannalle 300 m. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja -varjot. Hyvin hoidettu piha-alue viherkasveineen. Aurinkoinen, suojaisa allasalue sisäpihalla, lastenallas erotettu isosta aidalla, ympärillä muutama aurinkotuoli ja -varjo, allasbaarista saa myös pientä syötävää (avoinna klo 11-19 kesäkuukausina).

Huoneistot
Siistit, pelkistetyt huoneistot. Yksiöissä yhdistetty makuuhuone/olohuone keittiönurkkauksella. Kaksio erillisellä makuuhuoneella ja olohuone keittonurkkauksella. Huoneistoissa laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuone suihkulla. Maksullinen tallelokero ja ilmastointi. Kaksiossa on kolme normaalivuodetta ja lisävuodemahdollisuus yhdelle vuodesohvasta, Yksiössä ei lisävuodemahdollisuutta. Vauvansänky saatavissa (3 kpl).

Yleiset
Virallinen luokitus 2*. Hotelli rakennettu vuosina 1984–2002. Suurempi remontti vuonna 2010. Hotelli koostuu neljästä kolmekerroksisesta rakennuksesta, joissa yhteensä 45 huoneistoa, ei hissiä. Vastaanotto on avoinna 9-19.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä keittomahdollisuudella, ei aterioita.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 24 km )
  • Rantaan ( Hleinen ranta - 300 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Agia Marina - 300 m )
  • Ydinkeskustaan ( Hania )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Tallelokerot huoneissa ( 10 € / vko )
  • Internetyhteydet

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE