Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Elotis Suites Huoneistot

Elotis Suites Huoneistot
Hyvätasoinen, uudistettu pieni huoneistohotelli
Agia Marinan keskustassa päätien varrella palvelujen (300 m) ääressä sijaitseva, uudistettu viihtyisä huoneistohotelli. Rantaan 50 m, hotellilla oma alue yleisellä rannalla, jossa maksulliset aurinkotuolit ja -varjot sekä rantabaari. Hotellin suositusta baarista saatavilla aamiaista ja pientä purtavaa (lisämaksusta). Baari palvelee myös allasalueelle ja sesonkiaikaan siellä on ajoittain elävää musiikka. Allasalueella ilmaiset aurinkotuolit ja varjot sekä allaspyyhkeitä vuokrattavissa, lapsille erotettu osa isosta altaasta. Hotellissa yleisissä tiloissa ilmainen netti, maksullinen tietokone asiakaskäytössä aulassa.

Huoneistot
Pari vuotta sitten uusitut, tyylikkään countryhenkiset huoneistot. Yksiöissä eli studioissa yhdistetty makuu/olohuone keittosyvennyksellä. Kaksio erillisillä makuuhuoneilla (makuuhuone voi sijaita yläkerrassa) ja olohuone keittonurkkauksella. Keittonurkkauksessa jääkaappi, keittolevyt (2 kpl, ei uunia), kahvin- ja vedenkeitin sekä peruskeittiövarustus. Kaikissa huoneissa laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuoneessa suihkukaappi/suihkuallas. Maksullinen tallelokero, wifi, ilmastointi ja huonepalvelu päiväsaikaan. Studiossa lisävuodemahdolisuus yhdelle vuodesohvasta, kaksioissa lisävuodemahdollisuus kahdelle vuodesohvista. Vauvansänky saatavilla.

Sviitissä on kaksi makuuhuonetta sekä olohuone keittonurkkauksella, huoneet yhdessä tasossa. Olohuoneessa keittonurkkaus ja oleskeluryhmän vuodesohvasta saa lisävuoteen yhdelle, sviitti max. viidelle henkilölle. Muuten sama varustelu kuin muissa huoneistoissa.


Yleistä
Virallinen luokitus 3*. Rakennettu 1989, uudistettu 2011 huoneiden ja 2015 baarin/ravintolan osalta sekä 2016 kylpyhuoneet. Hotellissa yhteensä 23 huoneistoa neljässä kaksikerroksisessa rakennuksessa. Vastaanotto avoinna 8-22.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huoneistotyypissä keittomahdollisuudella, ei aterioita. Lisämaksusta aamiainen.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( 22 km )
 • Rantaan ( Yleinen ranta - 50 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Agia Marina - 300 m )
 • Ydinkeskustaan ( Hania - 8 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

 • Aikuisten allas
 • Lasten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Agia Marina

Telephone

:00302821068622

Fax

:00302821068817

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Rantaan ( Local beach - 50 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Agia Marina - 300 m )
 • Ydinkeskustaan ( Chania airport - 8 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

 • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Agia Marina

Telephone

:00302821068622

Fax

:00302821068817