Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Eva Suites Hotelli

Eva Suites Hotelli

Kausi:

Isohko, kreikkalaistyylinen hotelli keskeisellä sijainnilla

Rauhallinen, iso, mutta silti kodikkaanoloinen hotelli, joka tarjoaa monentyyppisiä huoneita isommallekin perheelle tai seurueelle. EvaSuite sijaitsee aivan Agia Marinan keskustassa, vilkkaan pääkadun varrella, minimarkettiin 20 m ja rannalle 50 m. Rannalla maksulliset aurinkotuolit ja –varjot. Hotellissa kaksi allasaluetta, toinen päätien lähettyvillä ja toinen syvemmällä sisäpihalla. Sisäpihalla allasbaarista saatavilla myös  pientä syötävää (ai 10-23, sen jälkeen maksullinen).  Molemmilla alueilla ilmaiset aurinkotuolit ja - varjot.

Huoneet

Vaihtelevankokoiset ja melko vaatimattomat, mutta siistit huoneet, jotka ovat sisustettu kreikkalaistyylisesti värikkäin puukalustein. Studiossa yhdistetty makuu/olohuone, osassa keittonurkkaus. Lisäksi yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, osassa makuuhuone/ kylpyhuone sijaitsee yläkerrassa (jyrkät kierreportaat). Kaikissa huoneissa laattalattia, terassi/parveke (yksi studio ilman) ja kylpyhuoneessa suihkuallas/käsisuihku. Keittonurkkauksessa on joko veden- tai kahvinkeitin (vastaanotosta voi tiedustella mahdollisuutta saada käyttöön molemmat). Kaksi kaksioista ilman keittonurkkausta, mutta niissäkin on pieni jääkaappi. Hotellilla on kolme mikroaaltouunia asiakkaiden lainattavaksi. Maksullinen pieni tallelokero. Lisävuodemahdollisuus yhdelle tai kahdelle vuodesohvista, vauvansänky saatavissa. Ilmastointi-/ilmalämmityslaitteen käyttö sisältyy All Inclusive-hintaan, muuten maksullinen.

Yleistä

Virallinen luokitus 3*. Rv. 2000, vuosittaista ylläpitoremonttia, ravintola rakennettu talvella 2014-15. Seitsemän 2-kerroksista rakennusta, joissa yhteensä 53 huonetta/huoneistoa. Ei hissiä, paljon portaita. Vastaanotto avoinna klo 8-24.

Perushintaan sisältyy kauden alussa majoitus ilman aterioita, toukokuun alusta lähtien hintaan sisältyy all Inclusive -hoito. Lisätietoja ateriavalinnoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 30 km )
  • Rantaan ( Yleinen ranta - 50 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Agia Marina - 0 m )
  • Ydinkeskustaan i Hanian kaupunki - 10,3 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Agia Marina, 73014, Chania Crete, Greece

Telephone

:+30 28210 60566

Fax

:+30 28210 60096

GOOGLE REMARKETING CODE