Eva Suites Hotelli

https://www.detur.fi/static/creta_eva_suites_hotel_s_evasui/creta_eva_suites_hotel_s_00_evasui.jpg

Kausi:

Viehättävä, isohko kreikkalaistyylinen hotelli keskeisellä sijainnilla
Rauhallinen, iso mutta silti kodikas hotelli, joka tarjoaa monentyyppisiä huoneita isommallekin perheelle tai seurueelle. Eva sijaitsee aivan Agia Marinan keskustassa, pääkadun varrella, jossa kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä, minimarkettiin 20 m ja rannalle 50 m. Rannalla maksulliset aurinkotuolit ja –varjot. Hotellissa kaksi allasaluetta, toinen päätien lähettyvillä ja toinen syvemmällä sisäpihalla. Sisäpihalla allasbaarista saatavilla pientä syötävää (all inclusive klo 23 asti) ja kadunpuolella tarjolla lähinnä juotavaa. Molemmilla alueilla ilmaiset aurinkotuolit ja - varjot. Ravintola järjestää sesonkina myös toisinaan grilli-iltoja ja elävää musiikkia.

Huoneet
Tilavat, erikokoiset, melko vaatimattomat, mutta siistit huoneet, jotka ovat sisustettu kreikkalaistyylisesti värikkäin puukalustein. Yksiössä yhdistetty makuuhuone/olohuone, osassa keittonurkkaus, lisäksi on yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, osassa makuuhuone/ kylpyhuone sijaitsee yläkerrassa (jyrkät kierreportaat). Kaikissa huoneissa laattalattia, terassi/parveke (yksi yksiö ilman) ja kylpyhuoneessa suihkuallas/käsisuihku. Hotellilla kolme mikroaaltouunia asiakkaiden lainattavaksi ja keittonurkkauksessa joko veden- tai kahvinkeitin, mahdollisuus saada käyttöön myös molemmat. Studiot ja kaksi kaksioista ilman keittonurkkausta, mutta niissäkin on pieni jääkaappi. Maksullinen pieni tallelokero. Lisävuodemahdollisuus yhdelle tai kahdelle vuodesohvista, vauvansänky saatavissa.

Ilmastointi (sisältyy all inclusive-hintaan, ei aterioita- tuotteessa ilmastointi on maksullinen).

Yleistä
Virallinen luokitus 3*. Rakennettu vuonna 2000, vuosittain ylläpitoremonttia, ravintola rakennettu talvella 2014-15. Kaksikerroksisissa rakennuksissa (7 kpl) yhteensä 53 huonetta/huoneistoa /, ei hissiä, paljon portaita. Vastaanotto avoinna klo 8-24

Perushintaan sisältyy majoitus keittomahdollisuudella ei aterioita, 2.5. lähtien hintaan sisältyy all inclusive -hoito. Lisätietoja ateriavalinnoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle i Hanian lentokenttä - 30 km
  • Rantaan ( Yleinen ranta - 50 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Agia Marina - 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Hania - 10,3 km )

YLEISET PALVELUT

  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 3 floors )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • 2 lasten allasta
  • 2 aikuisten allasta
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Agia Marina, 73014, Chania Crete, Greece

Telephone

:+30 28210 60566

Fax

:+30 28210 60096

Sähköpostiosoite

:evasuites.hotel@gmail.com