Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Yakinthos Hotelli

Yakinthos Hotelli

Kausi:

Siisti, kodikas lomahotelli Kalamakisen alueella
Pieni, hyvin hoidettu hotelli sijaitsee pääkadun varrella Kato Staloksen itäpuolella, Kato Daratsossa, josta on matkaa Haniaan vain n. 4 km. Vieressä minimarketti ja pankkiautomaatti, lähimpiin ravintoihin ja muihin kauppoihin Agia Marinan kylään n. 2 km ja rantaan 100 m. Rannalla maksulliset aurinkotuolit ja varjot, rantabaaripalveluita. Hotellilla on aulabaari ja aamiaisravintola. Allasalueella ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot sekä uima-altaan yhteydessä poreallas. Hotellilta myös ilmaiset ranta/allaspyyhkeet, jotka voi vaihtaa joka toinen päivä. Lastenallas erotettu isosta altaasta aidalla ja aurinkoisella allasalueella baari, josta saa myös pientä syötävää. 300 m päässä hotellilta on pari isompaa markettia ja niiden vieressä Golden Fun Park, joissa paljon aktiviteetteja lapsille, mm. keilailuhalli.

Huoneet
Pääkadun puoleisessa rakennuksessa sijaitsevat huoneet pelkistettyjä, turkoosin ja vaalein sävyin sisustettuja. Kaikissa huoneissa on laattalattia, parveke ja kylpyhuoneessa suihku. Maksullinen tallelokero ja ilmastointi. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Kadun puoleisiin huoneisiin kuuluu liikenteen ääniä. Osa huoneista yhdelle hengelle, ei lisävuodemahdollisuutta.

Yleistä
Virallinen luokitus 3*. Rakennettu vuonna 2000, uudistettu 2013. Kahdessa kaksikerroksisessa rakennuksessa yhteensä 39 huonetta.

Perushintaan sisältyy majoitus yksiössä aamiaisella. Lisätietoja ateriavalinnoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 18 km )
  • Rantaan ( Yleinen ranta - 100 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Agii Apostoli - 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Hanian kaupunki )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Palaia Ethiki odos Chanion-Kisamou 4th km. Agii Apostoli-Kato Daratso-Neas, Knydonias 73100, Chania

Telephone

:+30 28210 33456, 334

Fax

:+30 28210 33570

GOOGLE REMARKETING CODE