Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Cyprotel Hotelli

Cyprotel Hotelli
Perheille soveltuva vesipuistohotelli rauhallisella alueella

Falirakin keskustan ulkopuolella, puutarhan keskellä sijaitsevasta all inclusive-hotellista on noin 1,5 km yleiseen rantaan. Lähiympäristössä on muita hotelleja, muutama kauppa ja ravintola ja n. 1km päässä pankkiautomaatti. Hotellin omassa vesipuistossa on 7 liukumäkeä (yli 12-v.), erillinen liukumäkiallas pienille lapsille sekä itsepalvelubaari, josta on virvoitusjuomia ja vettä. Laajalla aurinkoisella allasalueella aurinkotuolit ja varjot, kolme isoa allasta sekä miniklubin yhteydessä lastenallas, allaspyyhkeet saatavilla (pyyhekortti takuumaksulla). Kathara-rannalle on kaksi kertaa päivässä maksuton kuljetus minijunalla, rannalla maksulliset aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellin yhteydessä on sisäbaari, pääravintola ja allasalueella erillinen allasbaari. Maksuton langaton netti. Hotellin yhteydessä on minimarket, tenniskenttä (panttia vastaan välineet), minijalkapallo- ja lentopallokenttä, minigolfrata (maksuton), pöytätennis, darts ja pelihuone sekä maksullinen biljardi. Animaatiotiimi järjestää päivisin aktiviteetteja, kuten kuntokeskuksessa zumbaa, pilatesta, joogaa  ja hotellissa on sesonkiaikana kerran viikossa iltaohjelmaa / elävää musiikkia.

Huoneet

Vaaleasävyisissä, pelkistetyissä moderneissa standardihuoneissa laattalattia, minijääkaappi, maksullinen tallelokero (2 e/pvä). Kalustettu parveke tai maaterassi. Kylpyhuoneissa on amme tai suihkunurkkaus, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle. Vauvansänky saatavilla.

Perhehuoneiden varustelu on sama kuin standardihuoneissa. Kolme erilaista perhehuonetyyppiä ovat:
a) 40m2 jossa 2 erillistä huonetta, kummassakin vuode kahdelle ja lisäksi olonurkkauksen parivuodesohvasta on mahdollista saada nukkumapaikat kahdelle alle 12-v. (Perhehuone)
b) 35m2 jossa on liukuovi kahden huoneen välillä, toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa vuoteet, jotka sopivat kahdelle alle 17-v. (Perhehuone - liukuovi)
c) 23m2 huone, jossa on vuode kahdelle ja kerrossänky kahdelle alle 12-v. (Perhehuone - kerrossänky).

Muuten huoneiden varustelu sama kuin standardihuoneissa.

Muuta

Virallinen luokitus 4*. Hotellissa yhteensä 356 huonetta seitsemässä erillisessä kolmekerroksisessa rakennuksessa, ei hissejä. Snackbaari ja lasten miniklubi uudistettu 2017. Vastaanotto avoinna 24/7.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive -hoito, johon sisältyy päivän ateriat ja paikallisia juomia. Lisätietoja ateriavalinnoista. Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella. Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Rodoksen kenttä - 20 km )
 • Rantaan ( Kathara-ranta - 1,5 km )
 • Paikalliseen keskustaan ( Faliraki - 3 km )
 • Ydinkeskustaan i Rodoksen kaupunki - 15 km

YLEISET PALVELUT

 • Rakennusvuosi
 • Uusittu/uudistettu ( 2016 )
 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 3 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
 • Vesiliukumäkiallas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Faliraki Area B, Faliraki 851 00 Greece

Telephone

:+30 224 1085610

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Tallelokerot huoneissa ( 2 €/day )
 • Internetyhteydet ( Free all over the hotel )
 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

 • Vesiliukumäkiallas
 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Faliraki Area B, Faliraki 851 00 Greece

Telephone

:+30 224 1085610