Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Dessole Olympos Beach Resort Hotelli

Kausi:

Rento all inclusive -hotelli Falirakin rannalla

Rantalomailuun soveltuva hotelli sijaitsee mm. lähellä isoa vesipuistoa (1,1km) ja Falirakin keskustaan n. 4 km, hotellin läheisyydessä on myös pieni ostoskeskus. Hotellin palveluihin sisältyy minimarket, kokoustila (n. 40 hlöä) ja maksuton langaton nettiyhteys sekä maksullinen tietokone asiakaskäyttöön. Pääravintola Athinan lisäksi käytettävissä a la carte -ravintola (sis. ai-ohjelmaan 1 x vko etukäteisvarauksella) ja aulabaari Apollon avoinna alkuillasta myöhään yöhön (17-01). Hotelli järjestää päiväaikaan ohjattua toimintaa kuten steppiä, vesijumppaa, dartsia ja tanssitunteja, lomalaisille tarjolla myös pöytätennis, maksullinen biljardi sekä tenniskenttä (valaistus maksulllinen, välineet vuokrattavissa), lapsille käytössä kv. miniklubilla leikkihuone ja pieni leikkikenttä (4-12v, klo 10-12 ja 14:30-17). Hotellin edessä olevalla aurinkoisella allasalueella baaripalvelut, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä iso allas. Allasalueella myös tarjolla maksullinen hierontapalvelu. Omalla ranta-alueella rantalentopallokenttä, rantabaari sekä maksuttomat aurinkotuolit ja-varjot. Maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia sesonkiaikaan.

Huoneet

Kahden hengen standardihuoneissa laattalattia, minibaari (vesipullo täytetään päivittäin) ja maksuton tallelokero. Kalustetun parvekkeiden koko vaihtelee huoneittain, kaikissa merinäköala. Kylpyhuoneessa amme/käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Ecohuone on muuten samanlainen kuin standardihuone, mutta ecohuoneessa ei ole parveketta ja näköala voi olla myös sisämaahan/puutarhaan.

Perhehuone on standardihuonetta tilavampi huone, jossa on vuoteet kolmelle ja lisävuodemahdollisuus yhdelle, muuten sama varustelu. Näkymä vaihtelee sisämaa/merinäköala/osittainen merinäköala.

Muuta

Virallinen luokitus 4*. Hotelli uusittu vuonna 2013, se koostuu yhdestä kuusikerroksisesta rakennuksesta, jossa yhteensä 213 huonetta, kaksi hissiä.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive -hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 6 )
  • Hissi ( 2 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta
: Lisämaksusta