Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Faliraki Bay Hotelli

Kausi:

Rauhallinen lomahotelli pariskunnille ja sinkuille  maalaismaisemissa
Falirakin hiljaisessa osassa, maalaismaisemissa sijaitseva vaatimaton pikkuhotelli, josta kävelymatka rannalle ja keskustan palveluiden ääreen (300m). Piha-alueen hyvinhoidettu puutarha toivottaa tervetulleeksi. Hotelliaula oleskeluryhmineen vie ajatukset 70-80 lukujen taitteeseen. Alakerrassa sijaitsee valoisin sävyin kalustettu, viehättävä ravintola vesiaiheisine koristeineen ja sisäpihan allasalueelle avautuvine ikkunaseinineen. Hotellissa on ilmainen langaton nettiyhteys sekä muutama kolikkokäyttöinen tietokone vieraiden käyttöön. Allasalueella aurinkotuoleja ja -varjoja, erillinen lastenallas sekä allasbaari.

Huoneet
Standardihuoneissa on perinteinen, pelkistetty kalustus, laattalattia, puhelin, satelliittitelevisio sekä pieni kalustettu parveke. Kylpyhuoneessa suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Keskusilmastointi (päällä rajoitetusti; heinä-elokuu, yöaikaan). Maksullinen huonepalvelu.
Ecohuoneet pääosin sama varustelu kuin standardihuoneissa, mutta huoneita ei ole remontoitu.
Superiorhuoneet on osa hiljattain uudistettuja, kantrihenkisesti siniharmain sävyin sisustettuja, tilavia huoneita, joissa keraaminen latta jäljittelee puuta, harmaa antiikkimaalauspinta puisissa kalusteissa. Osa huoneista sisustus vanhahtava. Muilta osin superiorhuoneissa sama varustelu kuin standardi- ja ecohuoneissa.

Muuta
Virallinen luokitus 2*. Hotelli rakennettu 1992, talvella 2015-16 10 kpl superiorhuonetta uudistettu kokonaan, lisäksi osa standardihuoneista uusittu 5-6 vuotta sitten. Nelikerroksisessa huoneessa yhteensä 61 huonetta, hissi. Vastaanotossa rahanvaihto ja maksulliset tallelokerot.

Huom. Huoneissa maksullinen ilmastointi toiminnassa rajoitetusti, ajalla 1.7.-25.9. ja vain yöaikaan.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Rodoksen kenttä - 20 km )
 • Rantaan ( Faliraki-ranta - 300 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Faliraki - 800 m )
 • Ydinkeskustaan i Rodoksen kaupunki - 15 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Tallelokerot vastaanotossa
 • Internetyhteydet ( Koko hotellissa )
 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa ja Master )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

 • Ulkobaari
 • Illallisravintola
 • À la carte -lisämaksullinen

UIMA-ALTAAT

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
: Lisämaksusta