Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kriamos Blue Faliraki Hotelli

Kriamos Blue Faliraki Hotelli

Kausi:

Raikas, aikuisille suunnattu lomahotelli Falirakin liepeillä

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Falirakin keskustan ulkopuolella, Katsara-rannalle kävelymatka (700 m), ympäristössä muutamia hotelleja, mm. Cyprotel ja Lymberia -hotellimme. Hotellissa aulabaari vastaanottorakennuksessa, minimarket, pääravintola ja maksullinen biljardi. Koko hotellin alueella maksuton wifi.Illallisravintola sijaitsee allasalueen vieressä, siinä on myös baari. Kaksi allasaluetta, joista toinen käytössä kaikille, toinen superiorhuoneissa majoittuville. Altaalla musiikkia päiväaikaan, allaspyyhkeet saatavilla.

Huoneet

Raikkaasti sisustetut valoisat huoneet on uusittu toissatalvena. Laminaatti- tai laattalattia, maksullinen tallelokero. Tilava kalustettu parveke tai maaterassi (1 krs. huoneet). Pienessä kylpyhuoneessa suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle.

Muuta

Virallinen luokitus 3*. Hotelli rakennettu 1988, päärakennus uusittu 2017, lisäksi kolme uudisrakennusta 2017,  jonka jälkeen neljässä 3-kerroksisessa rakennuksessa yhteensä 110 huonetta. Yksi uudisrakennus rakenteilla kesällä 2019.  Hotellikonsepti yli 16-vuotiaille.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive -paketti. All inclusive sisältää päivän pääateriat ja paikallisia juomia sekä muita palveluita erillisen, hotellilta saatavan ohjelman mukaisesti.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Rodos - 18 km )
  • Rantaan ( Kathara - 700 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Faliraki - 1,5 km )
  • Ydinkeskustaan i Rodoksen kaupunki - 12 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

  • Sisäbaari ( Aulabaari )
  • Ulkobaari ( Allasbaari )
  • Illallisravintola ( Pääravintola )

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:PROFITIS AMOS FALIRAKI RHODES

Telephone

:+30 2241002747

Fax

:+30 22410 -87442

GOOGLE REMARKETING CODE