Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Pegasos Beach Hotelli

Pegasos Beach Hotelli

Kausi:

Rento lomahotelli aivan rannalla Falirakin lähettyvillä

Perinteikäs, hiljattain uusittu rantahotelli Kalithean alueella, Falirakin keskustan ulkopuolella (3 km). Vieressä on muita hotelleja, lähettyvillä joitain ravintoloita sekä iso vesipuisto (n. 2 km). Hotelli tarjoaa mukavan rantaloman puitteet perheellisille, lapsille on kv. miniklubi kesäkuukausina, piha-alueella pieni leikkikenttä ja allasalueella erillinen uima-allas. Falirakin ranta on melko loivasti syvenevä ja vähemmän tuulinen, pienenpiaaltoinen kuin saaren toinen puoli. Hotellin yleisissä tiloissa muutama liike, langaton netti, lisäksi maksullinen nettinurkkaus. Pääravintola, baari (17 - 23:30) ja allasbaari (10-23:30) sekä rantabaari. Maksullinen kampaamo sekä kylpyläosasto, jossa kauneushoitola ja sauna (käyttö ilmainen kylpyläasiakkaille, muille maksullinen). Pöytätennis, maksullinen biljardi sekä tenniskenttä (myös välineitä vuokrattavissa) ja asiakkaiden viihdykkeeksi sesonkina ohjattua toimintaa päiväaikaan ja parina iltana viikossa iltaohjelmaa sekä elävää musiikkia. Tilavalla allasalueella aurinkotuolit ja -varjot, allas/rantapyyhkeet saatavissa, ison altaan lisäksi lapsille (yli 4 v.) vesiliukumäkiallas ja kahluuallas. Hotellin edustalla rannalla maksulliset aurinkotuolit/varjot, baaripalvelut, rantalentopallokenttä sekä maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet

Tilavat, tyylikkäästi sisustetut superiorhuoneet, joissa laminaattilattia ja wifi. Kalustettu parveke tai terassi (1. krs), josta näköala joko vuorille tai merelle. Maksullinen tallelokero. Kylpyhuoneessa amme tai suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja.Superiorhuoneissa lisävuodemahdollisuus yhdelle. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.

Deluxesiiven deluxe-huoneissa merinäköala, huoneet hieman tilavampia ja asukkaiden käytössä kahvi/teesetti ja kylpytakki, muuten sama varustelu kuin päärakennuksen superiorhuoneissa. Lisäksi varattavissa on isompia deluxe-siiven perhehuoneita, joissa lisävuodemahdollisuus kahdelle, muuten sama varustelu kuin muissakin huoneissa.

Huoneissa keskusilmastointi, käytössä sesonkina 15.6.-15.9.

Muuta

Virallinen luokitus 4*. Hotelli on valmistunut 1985, deluxe-siipi rakennettu 2013, hotellia uudistettu viimeksi talvella 2016-17. Hotelli koostuu päärakennuksesta ja deluxesiivestä, joissa 6-7 kerrosta ja yhteensä 396 huonetta.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Rodoksen kenttä -15 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 0 km )
  • Paikalliseen keskustaan ( Faliraki - 3 km )
  • Ydinkeskustaan i Rodoksen kaupunki - 12 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Faliraki, 851 00 Rhodes, Greece

Telephone

:0030 2241 08 51 03

Fax

:0030 2241 08 57 67

GOOGLE REMARKETING CODE