Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Proimos Huoneistot

Kausi:

Kodikas, hyvin hoidettu perheillekin sopiva huoneistohotelli rauhallisessa Geranissa
Hyvin hoidettu, perheen omistama huoneistohotelli sijaitsee luonnon keskellä, rauhallisella alueella Geranin keskustaan 300 m, supermarkettiin vain 50 m ja 200m päässä pari suosittua ravintolaa. Pikkukivirannalle 100 m, jossa maksulliset aurinkotuolit ja –varjot. Hotellissa iso, vehreä, hyvin hoidettu piha-alue. Allasalueella uima-allas, josta erotettu osa lapsille ja iIlmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaar,i josta saa myös syötävää. Maksullinen biljardi. Lapsille pieni leikkikenttä.

Huoneistot
Hyvin hoidetut, siisti, perinteisesti sisustetut huoneistot. Yksiö makuuhuone/olohuoneella jossa keittiönurkkaus. Kaksio erillisellä makuuhuoneella ja olohuone/keittiö. Kolmiossa erilliset makuuhuoneet ja olohuone/keittiö. Isompi modernim perheille sopiva maizonette-huoneisto on kahdessa kerroksessa. Kaikissa huoneissa laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuone ammeella/suihkulla. Maksullinen tallelokero ja ilmastointi. Maksullinen huonepalvelu päiväaikaan. Lisävuoteet yksiössä yhdelle, kaksiossa kahdelle ja kolmiossa ja Maizonettessa yhdelle (molemmat 5:lle). Vauvansänky on saatavilla.

Yleistä
Virallinen luokitus 3*. Rakennettu vuosina 1985-1997, vuosittaista ylläpitokunnostusta. Hotellissa kaksi kolmekerroksista rakennusta, joissa yhteensä 17 huoneistoa. Vastaanotto avoinna 8:30-02 (toimii pääosin allasbaarista käsin).

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huoneistotyypissä keittomahdollisuudella, ei aterioita.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle i Hanian lentokenttä - 30 km
  • Rantaan ( Yleinen ranta - 100 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Gerani - 300 m )
  • Ydinkeskustaan ( Hania - 12 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

  • Ulkobaari ( Poolbar )
  • À la carte -lisämaksullinen ( Allasbaarissa )

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta